2777
2789
عنوان

حق طلاق گرفتم

518 بازدید | 50 پست

سلام خانما توي تاپيكا گفتم بهم خيانت شده وًچقدر داغونم

حق طلاق وًحضانت رو گرفتم ماشين خونه بنامم هست به زمين و ماشين ديگه داره همسرم قراره اونارم بنامم كمه فعلا سكوت كردم ولي تصميم دارم همه چيو كه گرفتم جدا شم

خيلي اظهار پشيموني كرد بپام افتاد گريه كرد كه اشتباه كردم بهم ي فرصت بده بخاطر دخترمون الكي گفتم باشه ولي من هيچ منبع درامدي ندارم ميترسم از ايندع دخترم اينم بگم خيلي خيلي برامون خرج ميكنه و اصلا دغدغه مالي ندارم ولي نميدونم بعد جدايي چيكار كنم سايقه كار كردن ندارم دخترمم يكسال ونيمشه كسيم نيست بخواد نگهش داره برم سر كار خيلي گيج شدم ٩٠ درصد تصميم ب طلاق دارم ولي فكر بعدش منو ميترسونه

حالا که همه چیز بهت داده معلومه واقعا پشیمانه شاید بشه یه فرصت بهش بدی به خاطر دخترت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاااااا از استقلال مالیت مطمئن نشدی طلاق نگیر. از الان برو یه حرفه ای یاد بگیر. خیالت که از اشتغالت راحت شد طلاق بگیر

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

کار شما هم یه جور خیانته دیگه 

همسرت مگه ابراز پشیمانی نکرده ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

میتونی بچه رو بذاری مهد کودک

چی بگم یعنی همه چیو ازش بگیری ولش کنی

ببین کار اون هم درست نبوده بهت خیانت کرده اصلاً کارشو توجیه نمی‌کنم ولی وقتی میگی واقعاً پشیمونه و اگه واقعاً از ته دل پشیمون باشه ها نه ادا در بیاره گه می‌تونی قبول کنی خیانتشو و از ذهنت پاک کنی بشین باهاش زندگی کن

کاربری دست دو نفره ✋️ 

اگه همه چیزو به نامت زدیه فرصت بدهبا این کارش معلومه پشیمونه واقعا

نميتونم ببخشم اصلا فكر به پياماشون ميكنم حالمو بد ميكنه

و مطمينم ادم خيانتكار باز تكرار ميكنه

وقتی پشیمونه و‌خودتم راه دیگه ای نداری چرا به طلاق فکر میکنی عزیزم

شاید شوهرت واقعا سر عقل اومده و پشیمونه خیلی سخته بهت حق میدم

ولی سعی کن ببخشیش و باهاش زندگیتو ادامه بدی

برید مسافرت گشت و گذار

برو‌مشهد امام رضا دلتو سبک کنه

خب اونارو که به نامت بزنه پشتوانهمالی داری سرکارنرو تا بچت بزرگشه

دقیقا 

دیگه چه احتیاجی به کار کردن داری

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

کار خوبی کردی

ابروی اون جیندرلا رو هم ببر حتما

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

احسن به شهامت تون  نه نگرانی نداره برای شما که زمین میفروشین شغل ساده میزنین خونه و ماشین هم دارین ،بعد حق طلاق بابتش بخشش مهریه زدین ؟ یا کاری ب مهریه نداشته وکالت حق طلاق تون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.