شبتون بخیر ،، من یه آقا پسری از اقوام هست که بشدت خانواده خوبی داره و خودشم پسر خیلی خوبیه خیلی خوش اخلاق شوخ مهربون و با محبت و سالم من خیلی دوست داره عروس این خونواده بشم میخوام هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم و تلاشمو بکنم بقیش توکل بخدا فقط چند تا مورد هست اینکه ازم دوسال کوچکتره من ۳۲ سالمه و ایشون ۳۰ و هر دو فرزند آخر هستیم و مورد بعدی اینکه سربازی نرفته و دنبال اینه یجوری مسأله سربازیش رو حل کنه و یه کاری رو شروع کنه بخاطره همین مسأله سربازی هنوز کار ثابت نداره
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
اگر حس میکنی این تفاوت سنی و مسائل دیگه مشکلی برای رابطهتون ایجاد نمیکنه، مشکلی نیست. خودتو درگیر کوچیکتر بودنش نکن. اما یادت باشه که مسائل مثل سربازی و شغل ثابت میتونن تاثیرگذار باشن. باید ببینی که میتونه این موارد رو حل کنه یا نه. در نهایت، این خودت هستی که باید تصمیم بگیری که با این شرایط راحتی یا نه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!