شبتون بخیر ،، من یه آقا پسری از اقوام هست که بشدت خانواده خوبی داره و خودشم پسر خیلی خوبیه خیلی خوش اخلاق شوخ مهربون و با محبت و سالم من خیلی دوست داره عروس این خونواده بشم میخوام هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم و تلاشمو بکنم بقیش توکل بخدا فقط چند تا مورد هست اینکه ازم دوسال کوچکتره من ۳۲ سالمه و ایشون ۳۰ و هر دو فرزند آخر هستیم و مورد بعدی اینکه سربازی نرفته و دنبال اینه یجوری مسأله سربازیش رو حل کنه و یه کاری رو شروع کنه بخاطره همین مسأله سربازی هنوز کار ثابت نداره
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ببین نمیشه حکم کلی داد ولی دقت کن وقتی مرد کوچک تر باشه اصلا نمیشه بهش تکیه کرد همش بچه بازی در میاره معمولا بعدا تو زندگی زن به جای همسر نقش مادر میگیره مجبوره همه مشکلات زندگی بیفته روی دوش خانوم به نظرم حتما مشاوره قبل ازدواج برو
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اسی جان چه طور تلاش می کنی؟با چه کارهایی ترغیبش می کنی به ازدواج
جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️