2777
2789
عنوان

نامزدم جلسه دفاعمو نیومد

145 بازدید | 14 پست

از یه ماه قبل بهش میگفتم دفاع پایان نامم فلان روزو ساعته میگف من نمیام ...هی میگفتم اون نیگف نمیام...اخر سرم یه روز دعوامون شد گف نمیام منم بلاکش کردم گفتم جرعت داری نیا پشت گوشتو دیدی منو دیدی...ما همکلاسیم بودیم باهم.... هیچ توجیهیم نداشت که نیاد....بعد فک کن من گفتم درسمو میخونم این میاد میفهمه ناراحت میشم اگرم نیاد کلا جدا میشم این مرد روزای سختم نیست اخه بارها پشتمو خالی کرده....خلاصه از یکی دوروز قبل زنگم نمیزد گذشتو فک کنید من تکو تنها رفتم دفاع فقط من بودمو استادا توی اتاق انقد استرس گرفتم زرد زرد بودم خود استادا بهم دلداری میدادن خانوادم درگیر بودن هیچ دوستی نداشتم حتی میخواستم به یکی پول بدم بیاد کسی پیدا نشد....یعنی یه تنه فک کنم ۵۰کیلو بار بردم طبقه بالا بدون ماشین.....خلاصه بعد دفاعم زنگ زدو یسری اتفاقات افتاد بااینکه معذرت خواهی کرد ولی واقعا خیلی دلم شکست آخه واقعا ته نامردیه میدونست من کسیو ندارم....الان دیگه کات کردیم ولی واقعا مقصر منم؟؟؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خریدی مگه ۵۰ کیلو؟؟

کلی پک درست کردم با جعیه شیرینیو لپ تاپو خرت و پرت کلی شدن حالا وزن که نکردم ولی فک کن ی کوله سنگین باد کرده پشتم دوتا نایلون زباله بزرگم این دستو اون دستم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
هیچوقت از هیچکس انتظار و توقع نداشته باش حتی از خودت!!!اینجوری با آرامش بیشتری زندگی میکنی

آخه این چیز بزرگی نبود که اینجوری کرد....واقعا دلم شکست

فقط برای داروها می‌بردی بابا چه خبره ماشین هم نداری منم ماشین ندارم فقط برای داور ها میبرم

دیگه من بردم💔

همون کات کن بیخیال

ن میخوام بدونم شما جای من بودی کار دیگه ای میکردی؟ یعنی واقعا این ناراحت شدن نداره؟؟؟

منم جا نامزدت بودم نمیومدم جلسه دفاع خیلی مزخرفه چیع همش هم فرمالیته

فک کن یه عزیزی ازت خواهش بکنه بگه من تنهام استرس دارم واسه خاطر اون نفرم نمیری؟؟

سلام 

تو هر رابطه ای بحث و اینا پیش میاد ولی اگه ارتباطتون خیلی صمیمانه و عمیق بوده ایشون باید حاضر میشدن و حاضر نشدنشون نشانه ی بی اهمیت بودن شما بر ایشونه .و کاملا حق دارید که ناراحت باشید و احساس پوچی کنید .ولی اگه دوسشون دارید میتونید دوباره باهم دیگه صحبت کنید و به ایشون هم فرصت بدید .البته اگه میدونید که حاضره درست شه وگرنه ممکنه اصلا تمایل به برگشت نداشته باشه و دنبال بهانه برای کات بوده باشه

ن میخوام بدونم شما جای من بودی کار دیگه ای میکردی؟ یعنی واقعا این ناراحت شدن نداره؟؟؟

داره خیلیم داره من بودم سرتاپاشو قهوه ای میکردم و بلاک 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه