2777
2789

بابام یه مقدار میوه بهم داد گفت داری میری اینارو بده مادر شوهرت

مادر شوهرم و من تو یه ساختمان هستیم 

به همسرم گفتم ببر بده مادرت 

گفت خودت ببر خوشحال بشه 

من با مادر شوهرم یه مدتی قهر بودیم و حالا هم که آشتی کردیم ماهی یک بار میرم خونش  چون خیلی دلم شکسته ازشون 

خلاصه من گفتم نمی‌برم ،همسرم هم گفت میزارم دم در 

منم عصبی شده بودم پرت کردم وسط خیابان 

الان حالم بده 

بزرگترین اشتباهو بابات کرد. تو هم اصلا نباید می‌گفتی به شوهرت که میوه‌ها واسه مامانشه. وقتی باهم مشکل دارین چه معنی داره بابات بهشون جایزه بده؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی گلم زندگیه میدون جنگ که نیست یکی اتش میشه اون یکی باید آب باشه شما میبینی شوهرت افتاده رو لج شما کنترل کن عوضش وقتی آروم شد بهش گوشزد کن که میتونستی رفتار بدتری داشته باشی ولی خانمی کردی و شوهرت بهت بدهکار میشد

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

ببخشید عنوانتو خوندم خندم گرفت. تصور کردم میوه ها رو پرت کردید دور وبرتون پر میوه ریخته تو خیابون بعد دارین همو مشت و لگد میزنین تو خیابون

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

من بعد اون قهر دیگه سختمه ارتباط بگیرم با مادر شوهرم اینا

عزیزم یا باید بپذیری یا هر روز جنگ کنی 

اکه حوصله جنگ نداشتی اصلا میوه رو میبردی خونه لباس راحتی میپوشیدی میوه رو هم میذاشتی دم دست شوهرن که میخواست بره بیرون میگفتی اینم ببر خسته و کوفته از اونجا اومدین بحث فایده نداره 

مردا نباید باهاشون وارد فاز لج و لجبازی بشی خودت ضرر میکنی عزیزم  

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید