2777
2789

سلام دوستان

دیشب یهووو حوالی غروب باد و بارون شدیدی تو کرج شروع شد.

منم اومدم پنجره اتاق خوابمو خوب ببندم که هی پنجره از باد شدید نلرزه 

دیدم ی یا کریم کز کرده گوشه پنجره اتاقم و خیس خیس شده و از اونجایی که از دست زدن به پرنده ها و کلا حیوونا میترسم رفتم برنج و آب سریع براش گذاشتم 

دیدم اصلا فرار نکرد و به غذا هم لب نزد.

ی ربعی گذشت ی دلم میگفت بگیرش بیار تو خونه سردشه

ی دلم میگفت نه میترسم اگه بگیرمش نوک بزنه چی؟

خلاصه ترسو کنار گذاشتم آوردم تو خونه و سشوار کشیدم که خشک بشه پراش.حالش خوب بشه

بعد خواهرم اومد گفت واای اینو چرا آوردی خونه اگه مریض باشه میخوای چیکار کنی؟

ببرش بیرون

روش ی پارچه گذاشتم با آب و غذا

بردمش تو انباری و اصلا تکون نمیخورد خیلی داغون بود.

خودمم رفتم حموم.خواهرمم اسپند دود کرد تو خونه برا ضد عفونی.

امروز صبح رفتم دیدم مرده.

الان میترسم نکنه مریض بود و منم مریض بشم😢😢😢

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

او من انقد به پرنده دس زدم نترس

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
با این تعریفت منم ترسوندی خخخخخ.هیچ علاءمی نداری؟تبی لرزی چیزی

فعلاااا که نه😐😐😐

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

وصیت بنویس رو به قبله دراز بکش کارت تمومه دیگه خخخخخ

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

واااي عجب كاري كردي 😓

انشالله مريض نميشي كاش بري واكسن آنفولانزا بزني

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
او من انقد به پرنده دس زدم نترس

خب زنده بودن و سر حال حتما

این داشت جون میداد من دست زدم.

خب زنده بودن و سر حال حتما این داشت جون میداد من دست زدم.

یه مرغی نن جونم اینا داشتن مریض بود دهنش وا بود ماچش میکردم بعدش مرد😋

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤