2777
2789
عنوان

هر جنایتکاری باید مجازات بشه🌿

128 بازدید | 5 پست

پشت هر عمل ناپسندی، از غرض ورزی ها و سخنان نیشدار گرفته تا قتل و تجاوز هزاران دلیل وجود

داره

باید دید این فرد چرا مرتکب این خطا شده

آیا در کودکی مورد محبت و احترام والدین و خانواده قرار می‌گرفته؟ آیا از حق تحصیل برخوردار بوده؟ 

آیا در خانه و مدرسه مهارت های زندگی و طرز برخورد صحیح با چالش ها رو آموخته؟ 

آیا از سلامت جسمانی کافی برخوردار بوده؟ مثلا مشکل ژنتیکی خاصی نداشته؟ 

تحقیقاتی که در زندان های آمریکا بر روی جنایتکاران انجام شده نشون داده بسیاری از مجرمین مرد به جای یک y دو y در ژنوم خودشون دارن که این اختلال باعث میشه فرد روحیه ی خشن تری داشته باشه و دست به جنایت و ماجراجویی بزنه

هر مجرمی باید مجازات بشه

چون ما در دنیای کنونی شرایط لازم تربیت و اصلاح این افراد رو نداریم 

ما باید مجازات شون کنیم چون چاره ی دیگری نداریم 

اما این حق رو هم نداریم که پیش خودمون فکر کنیم آدم بهتری نسبت به اون فرد هستیم! 

من پیشنهاد میدم زندگی نامه ی قاتل های سریالی ایران رو بخونید

همشون مشخصا از خانواده هایی خاص بیرون اومدن

فقر مطلق و تجاوز در کودکی

عدم ارتباط موثر با مادر و پدر در کودکی

عدم احترام پدر به مادر

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بله، هر جنایتکاری باید مجازات بشه، چون باید پیامد عملش رو ببینه. اما هیچ‌کس حق نداره خودش رو بالاتر از دیگران بدونه. خیلی وقتا شرایط و پیشینه‌ها روی رفتار تاثیر میذاره، اما در نهایت مجازات باید باشه تا هم جامعه حفظ بشه و هم یه نوع عدالت برقرار بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاتریس_پورتیناری
تعداد پست: 46

کسیکه از تجاوز به کشورش خوشحال میشود مثل کسی است از تجاوز به مادرش خوشحال باشد این چقدر برازنده ی ا ... 

ببین چیکارمون کردن که خوشحال شدیم! 

برای بی گناهان ناراحتم 

برای اون 30تا بیشرف خوشحال 

درکش برات خیلی سخته نه؟! 

امیدوارم یه جیره ی خدبی داشته باشی مفت گوه"خوری این حکومتو نکنی