2777
2789
عنوان

تولدم کراشمه دلم میخواد تبریک بگم همه میگن نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیسی تیپ و ایناشو بگو شاید تونستم راهنماییت کنم من تپه نریده ندارم تو زندگیم(تجربه)

اخ اخ تیپشو نگو عشقه عشقه عشق وای خدا یاد اولین روزی که از در  دانشگاه اومد درون میفتم بعد یک سال قلبم هوری میریزه سیسی تو عمرم یکیو اینقدر عمیق نخواستم تیپشم خیلی خفنه بخدا اگه ادم بود میرفتم شده قرضم میکردم یه کادوی خفن براش میگرفتم

اخ اخ تیپشو نگو عشقه عشقه عشق وای خدا یاد اولین روزی که از در دانشگاه اومد درون میفتم بعد یک سال قل ...

خب میگم بگو چجوریه تتو داره نداره بچه مایه داره یا ن ماشینش چیه از چ خونواده اییه دختر دورش بوده یا ن 

خب میگم بگو چجوریه تتو داره نداره بچه مایه داره یا ن ماشینش چیه از چ خونواده اییه دختر دورش بوده یا ...

قیافش که از صد فرسخی شبیهه یک ابر لاشی هست ارخ مایه دارم هست تا ادرس خونشو رفتم در اوردممم تک فرزنده و اینکه تتو رو بدنش نداره ماشین هم جوک داره دختر نمیدونم دورش هست یا نه ولی خوب پیج اینستاش پی ویه

لعنت بهت سخت شد این از ایناس ک کلی مغروره و فک میکنه از دماغ ماموت افتاده

افرین افرین افرین دختر دقیقاااا همینه ببین اینقدر تخس و مغروره حد نداره البته ادم درونگرایی هم هست با کسی نمیتونه ارتباط بگیره زیاد

افرین افرین افرین دختر دقیقاااا همینه ببین اینقدر تخس و مغروره حد نداره البته ادم درونگرایی هم هست ب ...

میدونم ع کدوماس...اینا عاشق شن دیگ خوشبحال طرفه ....هعی خاک تو سرت توام عاشق کی شدی ببین نری دور و برش تولدشو نری تبریک بگی برینی تو اکیپی چیزی هست؟

پسرا از دخترایی که دردسترسن و عشقشون کف دستشونه خوششون نمیاد بزار یکم دست نیافتنی باشی

دقیقا یک مدته اومدم گم و گور شم طبق یه اتفاق باورنکردنی تو تاریخ دیدم این پشتمه داره امار میده

میدونم ع کدوماس...اینا عاشق شن دیگ خوشبحال طرفه ....هعی خاک تو سرت توام عاشق کی شدی ببین نری دور و ب ...

همون یعنی خدا منو نابود کنه با اون عشق و عاشقیم بدبختی هیچچچ اکیپ و رفیقی نداره تو دانشگاههه اصلا دست نیافتنی دست نیافتنی هست لعنت بهش