2777
2789
عنوان

عقد دوستمه بنظرتون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 33 پست

تبریک بگو ایشالله زنحیرتون روز به روز محکم تر باشه عزیزم خیلی میارکه بگو نه مزاحم نمیشم جایی خودمون دعوتی داریم نمیدونستم تاریخت با اون یکی میشه خوشبخت بشین همین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست یکی از آشناهام دقیقا همین کارو کرد اول دعوت کرد با خانواده برای جشن عقدش بعد یه هفته مونده زنگ زد گفت چون تعداد می‌خوایم کم باشه خودت بیا اگر مشکلی نیست ایشالله عروسی با خانواده تازه به اون یکی دوستشم گفته بود تو شوهرتو با خودت نیار اون جا غریب بین فامیلای ما میخواد چیکار کنه😐 اینام نرفتن

شده داستان همسایه ما مراسم ختم گرفته بودن قرار بود ناهار بدن به مامانم گفته بود اگر میشه فقط خودت بیا بچه هاتو نیار اصلا بچه مچه نمی‌خوایم بیاریم دیدیم همه با بچه‌هاشون رفتن به مامانم برخورد نرفت🫠😂

به نظرم یا آدم دعوت نمیکنه یا اگر دعوت می‌کنه باید درست باشه

خب ديگه عقد همينه حتي عروسي هم بايد تنها بري با خانواده ك دعوت نميكنن دوستا روبعضيام ك اصلا دوستاشون ...

من ک کسیو نمیبردم ولی اخه کی میگه تنها بیا 

جدا از این اخر از همه بهم گفت 

دعوت کرد آدرس نداد بعد ک پرسیدم گفت

من ک کسیو نمیبردم ولی اخه کی میگه تنها بیا جدا از این اخر از همه بهم گفت دعوت کرد آدرس نداد بعد ک پر ...

ديگه بالاخره يكي ميشه اخرين نفري ك خبر داده

حالا يا شما يا يك دوست ديگه

نميدونم چند سالته شايد فكر كرده يكي رو با خودت مياري اگه از ايناي هستي ك زياد تنها بيرون نميري

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ديگه بالاخره يكي ميشه اخرين نفري ك خبر دادهحالا يا شما يا يك دوست ديگهنميدونم چند سالته شايد فكر كرد ...

اره اینم درسته

بیرون اکثرا تنهام یا با خواهرم شاید فک کرده خواهرمم باهامه ولی حرفش بی احترامی نیس بنظرت؟

به نظرم نرو

بی احترامی کرده که با خانواده نگفته،حالا با خانواده هم که میگفت،خانوادت بیکار نبودن که پاشن بیان عقد دوست شما!ولی واسه احترام باید میگفت ی دعوت سوری میکرد!

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....