2777
2789
عنوان

خیلی احساس اضافه بودن دارم

84 بازدید | 7 پست

19 سالمه امسال اولین بار پشت کنکور موندم ولی به خاطر استرسم بیماری گوارشی و افسردگی گرفتم و کلا قید درسو زدم.. از بس مامانم سرکوفت میزنه حتی بچه های کوچیک فامیلو باهام مقایسه میکنه احساس حقارت میکنم یا بابام آگهی کار در منزل برام میفرسته واقعا حس میکنم تو خونه اضافه ام در حالی که نسبت به دخترای دیگه خیلی کم خرجم مثلا بعد از 4 سال یه کفش خریدم..  چند بار رفتم دنبال کار مثل منشی مطب و اینا ولی هرکدوم یه ایرادی داشتن خود پدرمادرم اجازه ندادن چون آدم درونگرا و ساده ایم.. الان دوباره به فکر درس افتادم همیشه شاگرد اول بودم همه بهم امید داشتن ولی خیلی داغونم اگه باز قبول نشدم چی تو 20 سالگی هیچ دستاوردی ندارم

#پروازی_ام. 

عزیز دلم نا امید نباش و تمام تلاشت رو بکن 

ادم هیچوقت تو خونه ی خودش اضافی نیست این افکار رو از خودت دور کن و بدون رفتارای والدینت نشون میده که به فکرتن و براشون مهمی 

مطمئنم موفق میشی و آینده خوبی در انتظارته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز اول راهی  طرف چهل سالشه میاد کنکور میده شما سنی نداری مثلا تو بیست سالگی چه دستاوردی باید داشته باشی؟

من پسر خالم سال اول قبول نشد نشست خوند  سال بعد پزشکی قبول شده الان تخصصش هم گرفته کاری ندارم که پزشکی خیلی سخته و دردسر خود رشته از قبول شدنش بیشتره 

ولی اگه تجربی هستی فیزیوتراپی بخون. اگر انسانی هستی حقوق .. ریاضی هستی کامپیوتر

هنوز اول راهی طرف چهل سالشه میاد کنکور میده شما سنی نداری مثلا تو بیست سالگی چه دستاوردی باید داشته ...

چی بگم آخه اعتماد به نفسم خیلی پایینه

بله اتفاقا به فیزیو هم علاقه دارم اما تو این دوسه سال قبولیش خیلی سخت شده

#پروازی_ام.