2777
2789
عنوان

با این ضریب شاغلین وظرفیت کم استخدام آموزش پرورش چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 37 پست
کاش حداقل ضریب شاغلین نبود آزمون درشرایط برابر بود گناه ما که پارتی همون غیر انتفاعی هم نداشتیم چی ب ...

دوست عزیز همیشه نا برابری بوده 

من خودم شرکت کردنی مجرد بودم متأهلا خیلی شیک امتیاز تاهلی فرزند داشتن 

دست روی دست بسیارع 

اونی که تلاش کنه برنده س 

لطفا لایک نکنید .سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز همیشه نا برابری بوده من خودم شرکت کردنی مجرد بودم متأهلا خیلی شیک امتیاز تاهلی فرزند داشتن ...

امتیاز متاهلی ۲ دهم هست. امتیاز شاغلین ۱ و ۱ دهم هست 

این کجا و اون کجا؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نیست ولی ایشون مبگه یه ساله خوندم

یه ساله خونده که از این طرف می خونی از اون طرف یادت می ره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم مث شما کلی خوندم حالا که دیدم اینجوریه کلا بیخیال شدم اصلا شرکت نمیکنم منابع هم که تغیر کرد ظرفی ...

فقط از سر باز کنی انگار برای رفع تکلیف و پر کردن جیبشون دارن میگیرن منم شرکت نمرکنم پارسال ۲۰ برابر امسال گرفتن اشباع شد