2777
2789
عنوان

جای من بودین کدوم راه رو میرفتین

109 بازدید | 13 پست

من ۲۸ سالمه متاهلم و بچه ندارم ب نا ب شرایط مالی و ازدواج و ...نشد درس بخونم تو پیام نور رشته روانشناسی رو خوندم اونم نصفه.یا مجبورم اونو ادامه بدم بعد بشینم منتظر آزمون های استخدامی باشم یا میخوام دوباره سعی کنم کنکور تجربی بدم و پیراپزشکی بیارم.هدفم حتما شاغل شدن و مستقل شدنهو حرفه آزادم نمیتونم برم.موندم چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر هست همون قبلی رو ادامه بدی از شاخه به شاخه دیگه پریدن فقط سنت رو بالاتر می‌بره پذیر شده همین ال ...

هنر و حرفه نمیشه یاد بگیرم.فقط از طریق درس و اونم میدونم که پیراپزشکیا شغل زودتر از روانشناسی هست

چرا بدون تحصیل شاغل نمیشی؟

دوره تکنسین داروخانه ببین، دستیار دندانپزشک، پذیرش ازمایشگاه

اینارو دوست نداری برو سمت پشتیبان سایت، سئو ، ادمینی

یا چیزای دیگه پیدا کن، با چت جی بی تی مشورت کن 

بخوای درس بخونی سخته، ۴ سال درگیری، صدای شوهرت درمیاد، یوقت بچه بخوای بازم اذیتی

بعدم فکرکنم دیگه از حوصله ی ما خارجه که تازه بریم درس بخونیم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دوباره کنکور بده این از همه بهتره رشته بی خود و ادامه نده که عمرت و تلف کردی

از لحاظ شغلیم شغل های پیرا پزشکی ی جوری تامین شدس تا بشینی منتظر آزمون استخدامی باشی هدف من شغل داشتنه

چرا بدون تحصیل شاغل نمیشی؟دوره تکنسین داروخانه ببین، دستیار دندانپزشک، پذیرش ازمایشگاهاینارو دوست ند ...

شوهرم پشتمه میگه اگه میخوای درس بخون.نمیدونم چجوری بگم من اعضای خانوادم همشون کادر درمانن من شعلی میخوام آینده دار باشه چطور بگم مثلا مثل اونا بشم

هنر و حرفه نمیشه یاد بگیرم.فقط از طریق درس و اونم میدونم که پیراپزشکیا شغل زودتر از روانشناسی هست

خوب شما تا دوباره کنکور بخونی بدی قبول بشی چون سال درس بخونی تموم شه اقلا سیو پنج شدی بعد شرط سنی برای استخدام هست اونم اگه کار باشه براتون با پارتی وبدون سابقه کاری و..

بازم میگم برو دنبال خیاطی آرایشگری حتی بهیاری یا تهش حسابداری بخون که دوساله وکار هست هر چیزی که زودتر ازش درآمد دربیاد 

شوهرم پشتمه میگه اگه میخوای درس بخون.نمیدونم چجوری بگم من اعضای خانوادم همشون کادر درمانن من شعلی می ...

عزیزم تو توانایی و شرایط خودتو ببین چجوریه

کاری به بقیه نداشته باش

بعدم تکنسین داروخانه و دستیار دندانپزشک اینا همیشه براشون شغل هست، دیگه حداکثر ۶ ماهه هم مهارت پیدا میکنی

شما بشین ببین خودت به چی علاقه داری، توی چه کاری بری موفق میشی

بنظرم با چت جی بی تی هم مشورت کن، حتی از اخلاقیاتت هم بگو، از توانایی هات، از نقص هایی که داری، وقتی اطلاعاتش کامل بشه خوب راهنمایی میکنه

بعدم ادم باهاش تعارف نداره هرچی توی مغزشه رو میگه، درست راهنمایی میکنه

یه امتحانی بکن ببین چی میگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم تو توانایی و شرایط خودتو ببین چجوریهکاری به بقیه نداشته باشبعدم تکنسین داروخانه و دستیار دندان ...

ممنون عزیزم فقط چت جی بی تی بلد نیستم کدوم برنامس که زبانشم فارسی باشه

openai.com

این سایتشه، یه ایمیل بزن که حرفات داخلش بمونه

از همین سایت ببین از گوگل پلی دانلودش کن، نشد توی سایت چت کن راحته

فارسی باهاش حرف بزن مشکلی نداره

گزینه هاش انگلیسیه که خیلی مهم نیس

امیدوارم هرچی که برات بهتره و باهاش خوشحالی برات اتفاق بیوفته

موفق باشی😍❤️