2777
2789
عنوان

قرص برای اینکه پریود قطع بشه چی هست

217 بازدید | 28 پست

سلام . لطفا قرص که پریود رو تموم کنه بگین . البته قرصهای خانواده ال دی و اینا بعد اتمام قرص باز شروع میشه یعنی اگرشروعش کردی باید تاتهش رو بخوری وگرنه حتی سه چهارتاشم بخوری بعد تموم شدن باز ول کنی شروع میشه پریود

لطفا راهنمایی بفرمایین

گیاهی ام بگین هرچند اونا طول میکشه تااثربکنه من قرص میخوام کارم فوریه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

منم چند روزه لکه بینی افتادم ماهه اپله ال دی میخورم. 

اگه کسی راهنمایی کرد منم تگ کن گلم🌹

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر یا داروخونه بپرسبه من دکتر مفنامیک اسید و ترنسید داده بودولی من کیست داشتم خونریزی میکردمعوا ...

ممنون عزیزم

ترنسید چی هست

مفنامیک که مسکنه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

حالا چیکار کنیم ک پریود بشیم

یکی اینو بگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ممنون عزیزمترنسید چی هستمفنامیک که مسکنه

مفناتیک ایید واقعا خونریزیو کم میکنه.من یبار امتحان کردم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙