2777
2789
عنوان

ازدواج دوم و جدایی با دو بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی بیخیال شو دیگه نمیبینی حالش بده و عصبیه . یعنی خودت تا حالا به کسی چیزی نگفتی😐

چرا تا دلت بخواد گفتم ولی هیچوقت به هیچ آدمی نگفتم شاید تو بخوای بری هرزگی کنی منم باید برم بکنم ؟ 

میتونست راحت بگه تو دخالت نکن تو شرایط زندگی منو نمیدونی قرار نیست منم مثل تو باشم 

خداحافظظ

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

جاری بیچاره چه گناهی کرده اینقدر بی ادب جوابشو دادیاونم لابد از سمت خانواده شوهرت تحت فشار بوده که و ...

وقتی مستقیم ب کسی میگی لطفا دخالت نکن ولی باز پرو پرو ول نمیکنه دخالت میکنه باید چیزی بگی ک بفهمه 

مگ اون تحمل میکنه منم باید عین خودش باشم؟ قرداد چیزی امضا زدیم ؟

چرا تا دلت بخواد گفتم ولی هیچوقت به هیچ آدمی نگفتم شاید تو بخوای بری هرزگی کنی منم باید برم بکنم ؟ م ...

عزیز عین همینو گفتم طرف نمیفهمه منم تعجب میکنم از نخود هر اش بودنش و رفتنش ب خونه مادرشوهرم برای نگه داشتن بچه های من 

چند سالته بچه ها چند سالشونه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

میتونی و شرایطشو داری جداشو نمیتونی با گرفتن تعهد و ضمانت مالی برگرد.ولی در هر حال دلیلی نداره با کس ...

خیلی رو مخم بود حتی بعد شنیدن اون حرف باز از رو نرفته شماره مادرمو پیدا کرده ب اونم زنگ زده 

چ لزومی ب دخالت اخه

وقتی خودت داری داغون میشی بیخیال بچها جدابشو منم با 3تابچه ازدواج دوم الان 6ماه جداشدم خدارشکر راحت ...

بیش از حد داغون شدم

بچه هات کجان؟ 

والا من خونه خودمم باشم همیشه تنهام با بچه هام تا ی روزی این اقا ب فکرش بیفته یخچال پر کنه شاید نکنه 

شاید نون بخره شاید نخره 

یکی از کارت هاش دستم بود برای عید قربان خرید بچه ها کردم تک تنها ولی هزار تومن برنداشتم ازش گف چرا برا خودت خرید نکردی و ...حالا۳ روز بعدش دعوامون شد و من ترکش کردم درجا کارت رو صفر کرده اخه چطور ب همچین ادمی برگردم