2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترینش یکی بود سیاه قد کوتاه دلم گرفت وقتی امد خواستکاریم به خودم میگفتم یعنی لیاقتم اینه🥺😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بدترینش ی آقا بود که نمیدونم رو چه حساب فکرکرده بود به هم میایم 

اعتقداتش مورد پسند من نبود از اینام بود که دوجین بچه میخواست ،بیشعور از در اومد ی سلام با پدرم نکرد 

بعد خواهرش تصمیم گیری میکرد مثلا خواهرش برگشته بود گفته بود من دختر نپسندیدم ،من گفتم خدا روزیتونوجای دیگ حواله کنه ما کلا بهم نمیخوریم برید سراغ یکی هم سطح خودتون 

خیلی داشتم بد نبودند

غیر از یکی که گفتند بیایم خواستگاری گفتیم نه

بعد با خواهرهاش سرزده امد خونمون

سنش را دروغ گفت ولی باهاش حرف نزدم

بابام گفت مواد فروشه

چند سال پیش پا منقل با یه زن مُرد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بدترینش ماهی فروش بود بساطی 

بهترینش مهندس پتروشیمی بود 

ولی من بخاطر عشقم ردش کردم و عشقم هیچی نداشت از صفر شروع کردیم یعنی بگم پدرمممم در اومد از بی پولی 😂

خلاصه رفتم سرکار و کمکش کردم و الان خونه خریدیم 

و موندیم بدون ماشین 

وسایل خونه هم دیگه باید تعویض بشن 

بد ترینش یه پسره بود ۷ تا بچه بودن اینم بچه اخر نه کار نه خونه نه ماشین نه هیچی .....مامانم بدون اینکه بهم بگه ردش کرد....

بهترینشم یکی بود نظامی بود باباش طلافروشی داش مادرش معلم بود خونه و ماشین همه چی داش فقط بهم گف بعضی وختا مشروب میخورم منم قبول نکردم

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

بدترینش یه مرد چاق قد کوتاه مطلقه دارای فرزند با شغل پایین و یه خواهر بسیار اخمو که توی دو دقیقه که اومده بود منو ببینه )بدون هماهنگی با من در محل کارم( چنان اخمی به من کرد و پشت چشم نازک کرد انگار برای دزدیدن برادر شاخ شمشادش نقشه کشیدم 

حالا من مجرد کارمند یه جای خوب فوق لیسانس و از لحاظ قیافه و قد هم خوبم خداروشکر 

بهترین هم نداشتم همه معمولی و خوب بودن طفلیا ولی اون خواستگاری که گفتم تا مدتها اعتمادبنفسم رو پایین آورده بود لعنتی

بعدچیشدردکردی؟الان مجردی یامتاهل؟

متاهلم. 

رد کردم دیه خیلی سیاه بود 🥺😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بدترینش پسر عموم

از نظر عقلی و ذهنی مشکل دارا یعنی عقب افتاده هس

زنعموم منو براش خاستگاری کرد

اصلا نمیدونیم چرا

تا بحال ندیدم برا یه انسان که نمیدونم والا بهش میگن عقب افتاده یا منگل دقیق نمیدونم

خاستگاری میرن اونم برا یه دختر سالم

الان اینی که داری سفیده؟🤣

عالیه خوشتیپ همه چی تموم😍😂

یچیز خنده دار 

من الان حاملم بعد چندوقت پیش همین دوهفته پیش منو از پدرم خواستگاری کرده بودن که میخوایم بیایم خونتون طرف غریبه نیست آشناس بعد من ۸ سال عروسی کردم موندم این چی فکر کرده 

خلاصه بابام گفته بود دخترم ازدواج کرده چندساله تازه نومم چندوقته دیگ بدنیا میاد شما چرا فکر کردید مجرد

اونم عذر خواهی کرده بود 

آخرین بارم این طرف من خونه پدرم بودم یک ماه پیش منو دیده بود