2777
2789
عنوان

آبله مرغونه بنظرتون

171 بازدید | 15 پست

سلام . یکی از دوست هام آبله مرغون گرفته .. من ایشون رو چهارشنبه دو هفته پیش دیدم و اون موقع حالش کاملا خوب بود .. چهارشنبه ای که گذشت ( یک هفته بعد انگار ) سردرد شدید داشتم و یکم تب که زود قطع شد ..و بعد خوب شدم .. علائم دیگه ای ندارم جز اینکه بعضی وقت ها یکم بدنم میخاره .. که البته اونجاها دونه و .. نیست .. ولی میخاره .. دیشب یک دونه پشتم دیدم .. نمیخاره و شبیه جوش های سرسفید و چرکیه بیشتر.. حالم هم کاملا خوبه

نه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام بترسونمت ولی من هم همینطور بودم داداشم که گرفت دو هفته بعدش من گرفتم فکر کردم دیگه نمی‌گیرم ولی دقیقا بعد دو هفته از خواب که بیدار شدم سرم داشت منفجر میشد و تب داشتم و یک جوش روی قفسه سینه ام زده بودم قرمز بود و خیلی کوچیک بعد از روز دوم بدنم پر شد 

فکر نکنم . اون دونه اب داره یا چی؟

نه .. میگم ظاهرش شبیه جوش های چرکیه معمولیه .. از همون موقع هم تغییری نکرده .. ولی این خارش شدیدی که همه جام هست داره خیلی نگرانم می کنه .. 

خیلی بده من پارسال گرفتم جاشون سیاه و‌ گوشت اضافه شده😮‍💨😤

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

خیلی بده من پارسال گرفتم جاشون سیاه و‌ گوشت اضافه شده😮‍💨😤

من همین الان دو هفته دیگه یک ازمون خیلی مهم دارم از فرداهم کلاس هاشه .. باید برم .. نمیشه نرم واقعا .. برای همین میترسم وگرنه با خود بیماری زیاد مشکلی ندارم 

نه .. میگم ظاهرش شبیه جوش های چرکیه معمولیه .. از همون موقع هم تغییری نکرده .. ولی این خارش شدیدی که ...

مال شوهرم اینجور بود ازپسرم گرفت اول تب میکنن، بزرگی آبله مرغان بگیری مثل جوشه بهش میگن زونا