2777
2789
عنوان

هر چی دل تنگت میخواد بگو میشنوم😍

96 بازدید | 17 پست

سلام به همگی

من تازه واردم

خوشحال میشم باهاتون آشنا بشمم

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بهت آجی خوشگلم

اولی اینکه بهت به چیز بگم راست و حقیقت نمیخام دو دلت کنم ولی اگه دوست داشت بازم بهت زمان میداد یعنی میگفت که باشه وایمیستم تا خوب فکراتو بکنی

اینکه دو دل هستی اصلا خوب نیس اگه فک میکنی برای این بهش جواب رد بدی میره توی اینجا پر از آدم های خوب و عالی هست ولی اینکه استرس داری اصلا خوب نیس🙂

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

خوش اومدی خوشگل خانوم

مرسییی عشقم

سلام خوش اومدی عزیزم

سلام نفس مرسیببیی

خوش آمد گُل وز آن خوش‌تر نباشد!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

سلام عزیزم خوش اومدی 

ولا تکلیف زندگیم مشخص نیست موندم باید چ غلطی بکنم 

ساعت 12 تاپیک میزنم خوشحال میشم بیای

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

سلام عزیزم خوش اومدی ولا تکلیف زندگیم مشخص نیست موندم باید چ غلطی بکنم ساعت 12 تاپیک میزنم خوشحال می ...

تگم کن

سلام عزیزم خوش اومدی ولا تکلیف زندگیم مشخص نیست موندم باید چ غلطی بکنم ساعت 12 تاپیک میزنم خوشحال می ...

سلام عشقم

باشه چشم😃

تگم کن

باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

سلام عشقمباشه چشم😃

فداتشم 

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی شده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم