2777
2789
عنوان

بچها یک دیقه بیاین نظرتون بگم

59 بازدید | 11 پست

ناخونام انقدررر مرتب بلند کردم ک امروز ناخون انگشت کوچیکم شکست

و بقیه ۳میلیمتری بلندترن بنظرتون بقیشونم کوتاه کنم یا نه

دلم نمیاااد

بعد دو روز دیگ عروسیم هس😭

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

نه نگیرشون عیبی نداره

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

نه نگیرشون عیبی نداره

اما خب خیلی زشت شده یکیش کوتاه باشه تا ته😂 ولی دلمم نمیاد بگیرم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما خب خیلی زشت شده یکیش کوتاه باشه تا ته😂 ولی دلمم نمیاد بگیرم

ن مشخص نیس نگیرشون

بهشون لاک بزن دیگ معلوم نیس

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

مگه کاشت نمیکنی؟

نه 

میزارم خودشون بلند بشن

ن مشخص نیس نگیرشونبهشون لاک بزن دیگ معلوم نیس

خب انگشت کوچیکمه واسه دست چپم ضایه‌س

منظورم اینه برای عروسیت کاشت نمیکنی؟ همینجوری بدون هیچی لمینت هم نمیکنی؟

اهاا نه عروسی خودم ک نیستش

از اقوامه

نه طبیعی میزارم بلند بشن😂

اهاا نه عروسی خودم ک نیستشاز اقوامهنه طبیعی میزارم بلند بشن😂

وای خدا گفتم مگه میشه عروس کاشت نکنه😂

اشکال نداره بابا سخت نگیر اگه لاک میزنی ناخون مصنوعی بگیر اونم لاک بزن

منم بزارم عکس ناخونامو؟😁

وای خدا گفتم مگه میشه عروس کاشت نکنه😂اشکال نداره بابا سخت نگیر اگه لاک میزنی ناخون مصنوعی بگیر اونم ...

اره عروس نیسم😂😂 اره عزیزم بزار اگه شد منم یه عکس درس بتونم بگیرم میزارم

لاک ک فعلا نمیتونم بعدا انشالا

بیا عکس ناخونام کوتاهشون کردن البته یکمی خیلی بلندتر بودن گفتم کمتر ضایه باشه