2777
2789
عنوان

پنج کیلو کم کردم تو خونه بنظرتون برای ادامش باشگاهم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
عالی آفرین همین فرمون رو برو جلو.. منم از جو باشگاه خوشم نمیاد متاسفانه

من چندماه رفتم ورزش سنگین داد کمروگردنم گرفت.هرروزهم فیلم میگرفت استوری کنه اینستا.ماهم باید هماهنگ میرفتیم فیلمش خراب نشه.هنوزم کمردردو دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای مربی بد خیلی افتضاحه

خییلی.اخلاقش خوب بود ولی نمیدونست ورزش مناسب واسه هرکسی چیه.من خودم۶۸کیلوبودم ازهمون ماه اول وزنه ی۴۰کیلویی دادبزنم تا۱ماه سرمونمیتونستم تکون بدم.حتمااااگه خواستی جایی بری تحقیق کن اولش

اره انجام میدم حرکات باشگاهو توی خونه با دمبلبنظرت تاثیر باشگاهو داره

ببین من دو ساله فیکس باشگاه میرم یه روز در‌ میون خب واسه من جو و محیط باشگاه عالی هست شما اگه واقعا جو جایی واست مناسب نیست نرو عزیزم تصمیم شخصیه ولی میگم الان دیگه موقع شوک هست خب بیین چند کیلو دیگه پایین میایی با همین روش جایی که دیگه بدنت نمیکشه و جواب نمیده موقع شوک دادن هست مثلا رژیمت عوض کن کربوهیدرات ساده کن پروتئین و فیبر اضافه کن ورزشت تغییر بده مثلا کنار دمبل پیاده روی یا استپ بخر پله بزن اگه زانو مشکلی نداری 

من چندماه رفتم ورزش سنگین داد کمروگردنم گرفت.هرروزهم فیلم میگرفت استوری کنه اینستا.ماهم باید هماهنگ ...

من یک ماه رفتم دیدم نمیتونم تحمل کنم درونگرام حس اینطور محیطها رو ندارم اذیت میشم اما دوست داشتم که میتونستم برم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم