2777
2789

به خدا شبی نزدیک بود بمیرم.ساعت ۸:۳۰از یه منطقه ای با ماشین رد می شدیم خدا شاهده شوهرم رو ۱۰تا می رفت یه دفعه یه بچه ۷-۸ساله از کجا نمی دونم انگار برق با دوچرخه ظاهر شد جلو ماشین با فاصله ۱۰سانتی از ماشینمون رد شد.می دید داریم میایم نزدیک که شدیم پرید جلو ماشین.اگه زده بودیمش سرعت ما خیلی نبود ولی اون خیلی تند می رفت داغون می شد.تو رو خدا ساعت ۸دیگه بچه این سن نباید بیرون باشه تنها اونم با دوچرخه خیابون پر تردد ماشین.بعد میاین ناله می کنید بچه هامون رو دزد برده همه جا نا امنه .کرم از خودمون هم هست که بچه تو کوچه خیابون ولو هستن

بعضیا فقط بچه میارن ول میکنن تو خیابون و پارک

انگار عقل ندارن اصلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعضیا فقط بچه میارن ول میکنن تو خیابون و پارکانگار عقل ندارن اصلا

ما سرعتمون خیلی نبود به خدا اگه خدا نکرده رو سی یا چهل تا میرفتیم بچه با دوچرخه تو اسمون پرواز می کرد.اینقدر راننده مست هست که هفتاد هشتادتا داخل شهر میرن لایی هم می کشن.ادم باید خودش مواظب بچه هاش باشه.نه بعد هر چی خودش رو بزنه دیگه  سلامتی بچه برنمی گرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.