2777
2789
عنوان

حق میدید به طلاق پس وفاداری چی میشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 31 پست

میدونی چیزی که دور و بر خودم دیدم رو میگم

فقط یه مورد بود که زن نازایی داشت و شوهرش پاش موند واقعاََ 

و بقیه طلاق دادن

اما از اونور تموم مردایی که مشکل از اونا بود زناشون موندن

و همه حتی زنا حق رو به مردا میدادن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزان عشق آدما فرق داره باهم

ولی کلا ذات انسان بی وفاست... 

اگه با ازدواج آدما کنار هم میمونن ۸۰ درصد به خاطر میل جنسی و میل به بقای نسل و دوری از تنهاییه 

کم پیدا میشه عاشق واقعی

دلتنگ خودمم 

ترجیح میدم قضاوت نکنم 

نه کسی که طلاق میگیره رو نه کسی که میمونه رو 

چون هردو حق دارن بستگی داره الویت زندگیت چی باشه

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

اینکه برترین حس تو جهان هستی ک بنظرم مادر شدنه رو از خودت دریغ کنی قطعا مردیو طلب میکنه ک خیلی عاشقت باشه و باهات خوب باشه زندگیه رویایی برات فراهم کنه وگرنه ارزششو ندارع واقعا

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیلی برات ناراحت شدم امیدوارم خدا دلتو شاد کنه

چرا عزیزم من خودم بچه دار میشم...

دور برم دیدم دارن جدا میشن😔💔

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

اینکه برترین حس تو جهان هستی ک بنظرم مادر شدنه رو از خودت دریغ کنی قطعا مردیو طلب میکنه ک خیلی عاشقت ...

آخه شوهر من همونیه که وقتی همه گفتن توعه بی عرضه نمیتونی اون زد تو دهن همشونو از جون برام مایه گذاشت...

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

من در جایگاهی نیستم ک بتونم ایشون رو قضاوت کنم و بهش حقی بدم یا ن ولی شخصاً اگر همچین مشکلی برام پیش بیاد هرگز ب طلاق فکر نمیکنم چون رسالت من تو زندگی بقای نسل نیست

عزیز دلم هرکسی نظر متفاوت داره نیاز به پدر شدن یا مادر شدن خیلی چیز شدید و حیاتی هست این حرف رو دوستانی متوجه میشن که به هر دلیل توانایی و قدرت باروری ندارن یک عده هستن بله مثل شما فکر میکنن من خودم یک بار همین سوال و از مادرم پرسیدم اگر بابا بچه دار نمیشد باهاش میموندی اونم بدون فکر و قاطع گفت بله اما برعکس همین سوال و از عمه ام پرسیدم جوابش کاملا برعکس بود پس یک عده اصلا بخش عمده ای رو از ازدواج فرزند آوری میدونن یک عده هم عشق و این مسائل و فرزند رو مسئله ثانویه میدونن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

میدونی چیزی که دور و بر خودم دیدم رو میگمفقط یه مورد بود که زن نازایی داشت و شوهرش پاش موند واقعاََ ...

آفرین زنا خیلی خوبن🥺💔

باید تو شرایط باشی ک نظر بدی 

اینجوری سخته 

ولی بنظرم همسره ک برا ادم میمونه 

شایدم ما چون بچه نمیخایم اینحوریم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.