75arshida مدیر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 447 عنوان کسی حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 106 پست ؟ 1404/03/18 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 اره یعنی چی خودم شروع کنم چی کنم؟۷ تیر میریم؟ میبینمش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6973 سینا بهت حس داره ولی باید خودت شروعش کنی و شخصیتش آرومه خانوادتت بله خوشحال میشن از معدلت لطفا جواب منم بده کی خونه میخریم
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 سلام عزیزم حس میکنی کی نامزدی دارم؟ و با چطور ادمی؟ سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باهان
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 لطفا جواب منم بده کی خونه میخریم قطعا به امید خدا امسال
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10919 سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باه ... کی ازدواج میکنم و چه مشخصاتی داره اخلاقی و ظاهریو حست راجبه ایندم و ازدواجم چیه گلم
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 مهر حس علاقه بهت داره و به زودی وای کاشکی مهر باشه 🥰🥺😭😭چون یه درسم حس میگنم با تبصره هم قبول نمیشم ،اون چی میشه بنظرت؟بنظرت چقد از خونه فاصله داره دانشگاه ؟ خوابگاه میمونم؟
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 یعنی چی خودم شروع کنم چی کنم؟۷ تیر میریم؟ میبینمش؟ خودت شروع کن ۷تیر به احتمال متوسط و اره میبینیش
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باه ... نکنه فقط حس جنسی داره ؟ حس علاقه هم داره دیگه ؟گول ک نمیخورم از این لحاظ ؟
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10919 سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باه ... من چی من شوهرم شیطونه یا اروم؟
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 وای کاشکی مهر باشه 🥰🥺😭😭چون یه درسم حس میگنم با تبصره هم قبول نمیشم ،اون چی میشه بنظرت؟بنظرت چقد ... اونو قبول میشی اتفاقا و خوابگاه
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 اونو قبول میشی اتفاقا و خوابگاه 😍وای ممنون امیدوارم درست باشع
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 خودت شروع کن ۷تیر به احتمال متوسط و اره میبینیش چی کنم؟😂خانوادش دیدگاهشون بهم چیه و دیدگاه خودش بهم چیه؟حیطه کاریش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10919 اونو قبول میشی اتفاقا و خوابگاه کی ازدواج میکنم و چه مشخصاتی داره اخلاقی و ظاهریو حست راجبه ایندم و ازدواجم چیه
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 اگه همکارصمیمی همدیگه باشیم ۸۶درصد امکان کراش بودن اون به تو هستش اما اگه نه صمیمی نیستین که نه چههههههه قدر احتمال میدی سعید ادم موندنی باشه برای رابطه اصلا پیشنهاد میده؟چه حسی ازم میگیره ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊