2777
2789
عنوان

کسی که تجربه داره بیاد لطفاً

38 بازدید | 7 پست

سلام 

کسی میدونه برای باطل کردن سحر باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟

حرز امام جواد نتیجه میده ؟؟؟؟از کجا بگیرم که مطمین باشه ؟؟؟؟

اگه کسی تجربه داره و از راهکاری استفاده کرده که نتیجه گرفته راهنمایی کنه لطفاً 

سه ساله درگیرم علایمش هم خییلی شدیده طوری که اطرافیانم هم میتونن ببیننشون ، البته الان به یه سری راهکارها بهتر شده ولی هنوز کامل برطرف نشده 

ممنون میشم راهنمایی کنید ☺️

حرز امام جواد بله خیلی تاثیر داره خودم گردنمه برای  اینکه بفهمی طلسم داری هم یه لیوان اب بردار رو به قبله با وضو 7 تا حمد وز10 تا توحید بخون فوت کن بهش بعد دو دقیقه بخور طعم و بوش عوض شد طلسمی چیزیه روزی 3 بار بکن این کارو اب بخور تا چهل روز درست میشه انشاالله 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حرز و دعائی قوی و سريع برای ابطال سحر و چشم زخم و تسريع در گشايش بخت

تعويذ شريفه ذيل را نوشته و بر گردن بياويزد. انشاء الله هم در گشودن بسته شده موثر است، هم در ابطال سحر و طلسم و چشم زخم و هم در بخت گشائی

آنچه كه بايد نوشته شود اين است:

بسم الله الرحمن الرحيم

((اللهم اني اسالك برسولك محمد حبيبك وخليلك ان تحل العقد عن فلانة بنت فلانة وعن قسمتها واكشف عنها ظلمة السحر وتاثير العين يا حلال العقود ويا كاشف الظلم يا الله يا الله يا الله يا كريم يا كريم يا كريم يا ذا الجلال والاكرام وبحق الف لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم)).

❗️توجه شود:

1⃣شرايط مكانی و زمانی رعايت شود. و فقط در روز نوشته شود.

2⃣رو به قبله باشد و با طهارت كامل ثوب و بدن و توجه كامل قلبی.

3⃣در اثنای نوشتن با كسی مكالمه نكند.

4⃣با گلاب و زعفران و بر كاغذ سفيد بي خط نوشته شود.

5⃣با قلم غير مستعمل نگاشته شود.

6⃣بغير از زمان استحمام در همه حال بهمراه داشته باشد.

7⃣اذن عام دارد.

🙏مجرب است انشاء االله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرز و دعائی قوی و سريع برای ابطال سحر و چشم زخم و تسريع در گشايش بختتعويذ شريفه ذيل را نوشته و بر گر ...

خییلی ممنونم 🙏🏻☺️

عذر میخوام مورد هفتم که گفته اذن عام دارد ، یعنی هرکسی می‌تونه بنویسه ؟؟؟؟ 

حرز امام جواد بله خیلی تاثیر داره خودم گردنمه برای اینکه بفهمی طلسم داری هم یه لیوان اب بردار رو به ...

شما حرز امام جواد رو از کجا گرفتید ؟؟؟؟

من از یه جا گرفتم اصلا خطش واضح نبود ، با متن حرز تطبیق دادم هیچ شباهتی نداشت 

شما حرز امام جواد رو از کجا گرفتید ؟؟؟؟من از یه جا گرفتم اصلا خطش واضح نبود ، با متن حرز تطبیق دادم ...

از یه سایت خریدم اسمش الان یادم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲