2777
2789
عنوان

از محیط کاریم زده شدم

71 بازدید | 2 پست

من الان یک سال و یک ماهه تو عکاسی کار میکنم 

الان دو ماهی میشه یسری نیروی فصلی اومدن که تا خرداد میرن چون خوابگاهین دانشجوئن ولی از وقتی اومدن خیلی اذیت کردن حس میکنم دیگه از محیط کارم خسته شده انقد تحت فشار قرار گرفتم همکاری نمیکنن با آدم حتی زیراب خودشونم میزنن میدونم تا خرداد میرن ولی دیگه نمیتونم محیطی که نیروها حدوحدود خودشون رعایت نمیکنن کار کنم عکاسی هم گاهی اوقات دخترا میرن من یه بازه ۳ ماهه تو پاییز و زمستون رفتم عکاسی و به شدت به گردن و شونم فشار اوردن و حتی رفتم دکتر گفت نباید چیز سنگین بلند کنی استخونات ساییده شدن بعدش خواستم به صاحبکارم بگم اما دیگه عید شد و نیرو اورد و دیگه نرفتم عکاسی پسرا رفتن ولی الان یک ماهی میشه دوباره منو صابحکارم میرفته عکاسی من هنوزم دردم خوب نشده یکی از دلایلش اینه شاید البته میدونم واسه تابستون احتمالا نیرو بیاره ولی بازم ممکنه منو بفرسته عکاسی گاهی اوقات میخوام قید همه چیو بزنم ولی از یه طرفم دانشجوئم و ساعت کاریم انعطاف پذیره اما مرخصی مشخص شده ای در ماه ندارم و روزهای تعطیل و ۷ روز هفته سرکارم تو تابستون و فشار کاریش خیلی بالائه از ۹ صبح تا ۸ ۹ شب که تا برسم خونه نیم ساعت راهه بنظرتون جای دیگه کار پیدا کنم؟

حقوقشم ساعته ۳۰ تومن پارسال بود با پاداش امسال ساعتی ۴۰ تومن بدون پاداش و البته ماهی ۲ تومن هزینه رفت و آمد میشه اضافه کاری نداره و بیمه نداره

ناهارم خودمون میبریم من بیشتر بخاطر ساعت کاری انعطاف پذیرش رفتم 

افسارگسیخته 🦤

اینکه نیروی ثابت نداره خیلی گاهی اوقات اذیت کنندست و من‌قدیمی ترین نیروی اونجام و خب نظرم این خیلی بده که اونجا نیروی بالای یکسال فقط یکی داره و نمیتونه نیروهاشو نگه داره 

افسارگسیخته 🦤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.