2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

چند سالشه؟

بنظرم این حرفا فقط واسه سنای پایین جواب میده

بالاخره هر کسی تو سن معقولش یه سری رابطه ها داشته

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من خودم کسی رو در حد جنون مبخواستم نزدیک ۳ سال ولی اخرس خودم کات کردم هنوزم گاهی یادشم 

ولی توی محیط کارم پیشنهاد دارم حتی یکیشون پریشب تو اینستا ریکوئست داد 

یکشونم امروز به صاحب کارم گفته که واسطش واسطه شه 

تا حدیم فک کنن از رفتارم فهمیده باشن کسی تو زندگیم بوده 

ایا منی که قبلا عاشق بودم و الان تو زندگیم نیست حق تدارم این احساسات رو با کسی تجربه کنم ؟

البته بستگی به خودتم داره کسی تو زندگی خودت بوده و تجربه ای داری یا نه اگر نه تا حدی حق میدم که دوس داشته باشی که با کسی تجربه کنی که تجربه ای نداشته باشه😊

من خودم کسی رو در حد جنون مبخواستم نزدیک ۳ سال ولی اخرس خودم کات کردم هنوزم گاهی یادشم ولی توی محیط ...

اگه بتونی نفر بعدی کامل دوست داشته باشی آره 

شوهر من قبلا عاشق بود خودش میگفت فراموشش کرده اما کاملا معلوم بود دروغ میگفت آخرشم طلاق گرفتم