2777
2789

نتونستیم بریم 

بچه اش زردی داشت تو بیمارستان بود من گفتم اون تا بچه خوب بشه خودش خوب بشه بعد مهمونی میگره یعنی هفته بعد عید غدیر میشه 

ما راهمون دوره پنجشنبه رفتیم مسافرت عصرش زنگ زد گفت فردا شب بیاین شوهرم هم گفت نمی تونم کار دارم نگفتیم مسافرتیم 

🙈

بعد حالا قرار شد عید غدیر بریم فکر نمی کردیم به این زودی سر 10 روز مهمونی بده 

حالا چیکار کنم فکر کنم مادرشوهرم سرم غر بزنه چرا نیومدی 

خودشم بگم اصلا خونه من نیومده هم بچه دار شدم نیومد هم خونه عوض کروم نیومد هم پدرشوهرم فوت کرد نیومده خونه ام 

هر کی باشه میگه 

میگفتین‌ مسافرتین چرا نگفتین

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرت فوت کرده 

خواهر شوهرت باید میومد خونه شما که راهتون هم‌دور؟؟؟؟

آدم دلش به برادرش خوشه 

شما زمانی که اون زایمان کرده 

می‌تونستی بری پیشش

اما رفتی مسافرت 

خودت باشی داداشت اهمیت نده ناراحت نمیشی ؟؟

شما که کار خودت رو انجام دادی 

پس اگر هم گله و شکایتی کردن 

ادامه ش نده 

از دلشون دربیار 

دنیا ارزش این دلخوری ها رو نداره

چه ربطی داره بدتر میشد اتفاقا عذرادن موجه بود دیگه میگفتین خبر نداشتین رفتین مسافدت

تازه یه ساعت بود رسیده بودیم اردبیل 

شوهرم نگفت گفت ناراحت میشن چرا نرفتیم شهرستان رفتیم مسافرت 

پدر شوهرت فوت کرده خواهر شوهرت باید میومد خونه شما که راهتون هم‌دور؟؟؟؟آدم دلش به برادرش خوشه شما زم ...

عزیزم من زایمان کردم رفتم شهرستان همه خانواده خودم آمدن خونه پدرم به من سر زدن بعد رفتیم خونه مادرشوهرم اصلا نیومد سر بزنه تازه مادر شوهرم منو ورداشت برد به دخترش سر زدن از این کارشون خیلی ناراحت شدم اصلا منو بی ارزش کردن 

دعوت کردی نیومد؟

واسه بچه یا خونه نویی ک دعوت نمیکنن خودت طرف باید بره تبریک بگه البته طرف ما اینجوریه بقیه جاهارو نمیدونم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم