2777
2789
عنوان

تو اینجور مواقع شما چیکار میکنین🥲😱😨😓

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
حتی اوایل به ما گفت شوهر داره با یه بچه نه ساله درصورتی ک یه بچه دیگم بزرگتر از کوچیکه داره که قایمش ...

والا تو هردوتا جمله ربط دادی به شوهر دار بودنش

خیلی طبیعیه با آدمایی مثل شما راحت نباشه واقعیت رو بگه

.She's somebody , not some body.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ه نداره کیبوردت؟بعد چون پیام می‌ده می‌بینه بقیه جواب ندادن ناراحت می‌شه یعنی می‌خاره؟رفته از یکی پرس ...

شما بهتره اول بری مشکلتو با خودت حل کنی چون حتی با (ه) نزاشتن ته کلمات منم مشکل داری هرکی هرجور دوست داره و راحت تایپ میکنه میتونی نظر ندی اکه‌واست قابل هضم نیست این قضیه

اگه ثابت بشه مثلا خود اون شخص بیاد بگه من دارم خیانت میکنم چی؟اونموقع با وجدانمون چه کنیم؟خودتو بزار ...

حالا هروقت ثابت شد

چون جزوه می‌فرسته و حالا ناراحت شده که جوابش رو ندادن نسخه خیانتشم پیچیدید؟؟

شما بهتره اول بری مشکلتو با خودت حل کنی چون حتی با (ه) نزاشتن ته کلمات منم مشکل داری هرکی هرجور دوست ...

نذاشتن درسته

دوکیلو شیرینی بگیر با خودت آشتی کن 

چرا این همه با اون بدبخت مشکل داری؟

و اجتماعی بودن با فضولی کردن در کار دیگران پر است از منافات😍🩷

بنظرم شما نظر ندی بهتره افراد روشن فکر مث سشما سعی دارن جامعرو به گند بکشن کسی که شوهر داره باید یسری حدو مرزهارو رعایت کنه و تو مسائلی ک لازمه خودشو کنار بکشه جون افراد مجرد اینقد اوپن برخورد نمیکنن اینش جالبه

حالا هروقت ثابت شدچون جزوه می‌فرسته و حالا ناراحت شده که جوابش رو ندادن نسخه خیانتشم پیچیدید؟؟

اره عزیزم منم گفتم قضاوت نکن

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

حالا هروقت ثابت شدچون جزوه می‌فرسته و حالا ناراحت شده که جوابش رو ندادن نسخه خیانتشم پیچیدید؟؟

هعی بی دلیل پیامای الکی میفرسته داخل گروه منتظر عکس العمل بقیست هم از رو اجتماعی بودنشه؟بدون قصد و قرض

هعی بی دلیل پیامای الکی میفرسته داخل گروه منتظر عکس العمل بقیست هم از رو اجتماعی بودنشه؟بدون قصد و ق ...

چه پیام الکی‌ای آخه

بعد شما مثلا پیام می‌دی فلان چیز رو برام بفرستید یا جواب فلان چیز چیه محض رضای خدا که نمی‌کنی جواب می‌خوای دیگه

و اجتماعی بودن با فضولی کردن در کار دیگران پر است از منافات😍🩷

درمورد این خانوم که نباید قضاوت کرد اصلا !

ولی در مواقع دیگه اگر خودت رو یه ثانیه جای همسر یه آدم خائن میزاشتی عزیزم نمیگفتی فضولی!

نمیگم زندگی طرف رو خراب کنیم...

ولی حداقل بی تفاوت نباشیم!

اکه وجدان و انسانیت داشته باشیم.......

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

درمورد این خانوم که نباید قضاوت کرد اصلا !ولی در مواقع دیگه اگر خودت رو یه ثانیه جای همسر یه آدم خائ ...

واقعا حرف قشنگی زدی🙂🩷دقیقا من هم برای همین بهم برخورد

چه پیام الکی‌ای آخهبعد شما مثلا پیام می‌دی فلان چیز رو برام بفرستید یا جواب فلان چیز چیه محض رضای خد ...

میتونست جواب پسررو همون جایی ک ازش سئوال رو پرسید و خاست بده نکه بره پیویش بفرسته عزیزم

دلیلی نداشت بره پیوی درصورتی ک پیام وخاستش و داخل گروه بیان کرد اگر میخاست از یه نفر مشخص بگیره نمیومد داخل گروه بگه مستقیما به همون خانوم داخل پیوی پیام میداد سعی بر سفید کردن اشکالات دیگران نداشته باش عزیزم

اگه ثابت بشه مثلا خود اون شخص بیاد بگه من دارم خیانت میکنم چی؟اونموقع با وجدانمون چه کنیم؟خودتو بزار ...

باز هم به شما ربطی ندارع 

خدا اگه خودش بخواد رسواش می‌کنه 

تو برنامه زندگی پس از زندگی یه آقاهه رو اون دنیا عذاب میدادن چون تو یه کاری دخالت کرده بود و آبروی یه نفر رفته بود بعد اون دنیا بهش نشون دادن که این آدم سرنوشتش این بوده ولی تو با دخالت اینجوری عوض کردی سرنوشتش رو بهش گفتن اصلا تو حق دخالت نداشتی