2777
2789

سلام دوستان من کاربر قدیمی سایت هستم.

من اطرافم پر از دوست و رفیق بود یادمه هرروز کلی وقت باهاشون میگذروندم ...

ولی از روزی که حرفه ای تر وارد کار شدم وارد رشته آرایشگری شدم و روز ب روز به سختی تلاش کردم 

سختی زیااااد همه اطرافیانم تک ب تک دارن تنهام میزارن 

اینو از پیجی که دارم میفهمم تااخر کارامو نکا میکنم دریغ از یه لایک و کامنت ...درحالی که براهمدیگه کلی کامنت و لایک انرژی بخش میزارن

نمی‌دونم چرا

منم دیگه هیچ اصراری به این بودن اونها ندارم 

خداروشکر کارم نتیجه داره میده و من همه آدم‌های سمی اطرافم رو  دارم با کمک خودشون تک ب تک الک میکنم..

دوست داشتین نمونه کارامو تو اینستا ببینید پیجم تو امضام هس اگ اینستا ندارین تو گوگل بنویسید زهرا باباخانی میکاپ و یا بنویسیم زهرا باباخانی زنجان میاره براتون کارامو

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

اینجا هم شانسی نداشتم مثل اینکه دریغ از یه کامنت و پست و...😂

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👏👏👏👏دوستانی از سیاهی لشکر رو حذف کردی

یعنی همه استوری که ده تا هم مثلا بزارم دنبال میکنن دریغ از یه لایک،

چون داری از اونا بهتر میشی تنهات میزارن

بعضیا نمیتونن تحمل کنن یکی ازشون سر تر باشه

این رفتارا چیزی از ارزشای شما کم نمیکنه

اگه قراره با موفق شدن ادمای سمی اطرافت کم بشن امیدوارم روز به روز موفق تر بشی❤️

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اینا دوست نیستن دشمنان حسودی در قالب دوستن 

دوست واقعی نیستن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چون داری از اونا بهتر میشی تنهات میزارنبعضیا نمیتونن تحمل کنن یکی ازشون سر تر باشهاین رفتارا چیزی از ...

قربونت دل مهربونت ..عزیزم دوس داشی کارامو نگاکن

میشه بگی چند وقته توی این کاری

چهارنیم سال.

اینا دوست نیستن دشمنان حسودی در قالب دوستن دوست واقعی نیستن

آدم از اینجور اطرافیان واقعا در تعجبه

دوست ندارن پیشرفت و خوشبختیت ببیننن برای آیندت تلاش کن خودت برای خودت مهم باش

ممنونم از انرژی که دادی عزیزه نازم.