2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

47 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من یه چندتا زگیل شبیه به زگیله روی لابیام دیدم سه چهارتایی به نظرتون چی ممکنه باشه تازگیا واژنمم بو میده قبلا اینطوری نبود الان که اینا دراومدن اینطوری شده من این چندوقت از دستشویی عمومی زیاد استفاده کردم. 

واینکه مجردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رابطه نداشتی حتی سطحی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

هر بار دستشویی میری اخرش کمی نمک بپاش داخل شورت مقابل محل و بپوشش و مواد نباشه فقط نخی باشه و تنگ نباشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اینطوری ازبین میرن؟

ان شاالله  ۹۰٪ خوب میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ان شاالله ۹۰٪ خوب میشی

کلا یاد بگیر سرویس عمومی میری حتما نمک بزنی یا هر وقت احساس عفونت کردی نمک بزن

اکثرا اینا زگیلای خوش خیمن

اگر سنت زیر۳۰باشه و‌نقص ایمنی نداشته باشی

سیگار و قلیون نکشی

کورتون مصرف نکنی

دیابت نداشته باشی

رفع نیسن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اکثرا اینا زگیلای خوش خیمناگر سنت زیر۳۰باشه و‌نقص ایمنی نداشته باشیسیگار و قلیون نکشیکورتون مصرف نکن ...

رفع میشن