2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 113 پست
چجوردرست میکنی بونمیگیره من دوباردرست کردم ریختم بیرون

بوی چی میداد مگه گلم؟

من نخود خیس خورده ، پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ، یدونه گوجه(برای تنظیم غلظتش) ، جعفری و گشنیز تازه میریزم ، ۳ بار از چرخ گوشت رد میکنم ، ادویه هم زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پودر انبه و پولبیبر میزنم.

خوشمزه میشه و اتفاقا همون حین چرخ کردن بوش جوریه دلم میخواد سرخ کنم بخورم 😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چه حوصله داری چند تا غذا شد

نه امشب مروری بر هفته داشتیم،لوبیا پلو مال ظهره گوجه بادمجون پریشب که زیاد درس کردم فریزر گذاشتم فلافل وتخم مرغ هم که آسونه    

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی نخودخام🤢ممنون عزیزم😘

آبشو هر دو سه ساعت عوض کن گلی

که بوش گرفته بشه

تو یخچال بذار تا زمانی که خیس بخوره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه داری خوبه؟خرجش سنگینه نه؟

خرجش به کنار 

دهنم سرویس شده بابا اصلا یه دقیق نمیشینه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مال کجاست چجوری درست میکنن

استان لرستان 

دقیقا نمیدونم ولی ادویه مخصوص خودش رو داره که اصلیه رازیانه است 

و با شیره خرما یا انجیر و رون دان یا همون روغن محلی تازه میخوریم

🤧