faghatkhodaaeiiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 4157 عنوان به بچه یکساله چه غذاهای مفیدی بدم تو رو خدا بگین میخوام بنویسم بزنم یخچال 51 بازدید | 5 پست بزنم رو در یخچال همه رو لیست کنم بخرم چه چیزای مفیدی بدم بخوره براش خوب باشه برای استخوناش سیستم ایمنی 1404/03/18 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحروکم1382متولد عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 2146 لایک کن ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطرهها، هیجانها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 17970 من برا دخترم اینکارا رو میکردم قلم شتر میخریدم عصاره اش رو میگرفتم تو سوپ میریختم.تخم بلدرچین پای مرغ رو کامل میپختم آب و گوشتش رو میکس میکردم تو سوپش. کلم بروکلی تو سوپ میریختمکلا همه مواد مغذی و مفید رو میریختم تو سوپ میکس میکردم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
faghatkhodaaeiiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 4157 من برا دخترم اینکارا رو میکردم قلم شتر میخریدم عصاره اش رو میگرفتم تو سوپ میریختم.تخم بلدرچین پای م ... قلم شتر از کجا باید بخرم؟؟ قلم گاو مفید نیست؟
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 17970 قلم شتر از کجا باید بخرم؟؟ قلم گاو مفید نیست؟ والان من شنیدم قلم گوسفند و شتر بهتره.قلم گوسفند هم زیاد نیست البته گیر میآوردم اونم درست میکردم.ولی قلم شتر خیلی مفیده.بازم بپرس مطمئن بشی.از قصابی سفارش میدادم میاورد و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت