2777
2789

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از صبر و نماز یاری بجویید، همانا خدا با صابران است

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم درگیر حرفت هستم یعصی وقتا میگم خدادمیبینه ولی شاید میخاد صبرمو محک بزنه و کوتاه میام 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من هم درگیر حرفت هستم یعصی وقتا میگم خدادمیبینه ولی شاید میخاد صبرمو محک بزنه و کوتاه میام

اتقد گریه کردم خدا میبینه یعنی

ظلم نیست ۳۳ سال اشک و اه

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

اتقد گریه کردم خدا میبینه یعنیظلم نیست ۳۳ سال اشک و اه

ابجی اگه خدا مثلا میگه عیبت گناهه چون ابرو طرف حق ناس پس مطمین باش برای همه گناهه .. حالا چه وقت تاوانشو ببینه نمی دونم .. چون خودم هم خیلی دلخورم 

امیدوارم از دست این ادمها فقط دور بشیم فقط با ادمهایی باشیم که انرزی مثبت میدن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

هعیبی 💔💔عدالتی در کار نیست بعد از این همه سال دعا فهمیدم باید با قانون طبیعت جلو‌ بری تلاش کن اگه ...

گاهی نمازی که واجبه رو سبک میگیریم و میچسبیم به مستحبات نتیجه ای هم نمیگیریم

نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه 

روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

به پدرو مادر خدمت‌ کن طوری که اشکشون در بیاد ودعاشون درحقت مستجاب بشه