2777
2789

برای چی میخورین و دوز چندشو میخورین و چند وقته استفاده میکنید 

بنظرتون متوپرولول ۹۵ بهتره یا بیروپرولول ۱۰؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم ۲هفته ای میشهتپش قلب داشتم فشارم بالا بود

دوز چندشو میخوری؟

بعد اگه بخاییم قطع کنیم چجوری قطع کنیم من قطع کنم ضربانم بالا می‌ره 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من دوز ۲/۵ میخورممنم ضربان قلبم بالاس ۹۲ می‌کنهبرای تو هم واسه همین داده؟؟

اره برا ضربان داده ولی دوز ۱۰

من دوز ۲/۵ میخورممنم ضربان قلبم بالاس ۹۲ می‌کنهبرای تو هم واسه همین داده؟؟

عزیزم شما که بینیت عمل کردی این قرص استفاده میکردی؟

نه من دوسال پیش عمل کردم اون موقع سالم بودمدو هفته هی اینطوری شدم

من میخام عمل کنم میترسم 

الان چند ماهی راه میرم پشتم درد میگیره نمیدونم مشکل چیه

نه من از پله ها میرفتم خیلی نفس کم میاوردم

خب مگه این طبیعی نیس؟

آدم از پله یا سربالایی بالا بره یکم نفسش بگیره