2777
2789
عنوان

کنکورها کمک کنید

251 بازدید | 22 پست

ممکنه تو دو هفته بشه رتبه رو جابه جا کرد 

- من کسی هستم که نهایی ها رو ریدم 

_ تراز کنکور اردیبهشتم ریده اس 

_ کلا دو هفته وقت دارم 

_ امسال کم کاری نکردم و خیلی خوندم خیلی زیاد 

حالا نمیخوام وقتم و هدر بدم تا مهر صبر کنم نتایج بیاد میخوام مرداد شروع کنم تهش مهر نتایج میاد قبول شدم دیگه ضرر که نکردم 

شما چی میگید 

و اینکه تیر ممکنه خوب بدم ؟؟! 

ممکنه امسال با توجه به سختی سوالات تراز مثلااا ۱۸.۵ درحد ۱۹ شه؟؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یعنی یکسال دیگه باید زندونی بشم ؟ 

مسافرت نرم ؟ 

بیرون نرم ؟ 

فیلم نبینم ؟ 

تفریح نکنم ؟ 

ورزش نکنم ؟ و همینجوری چاق تر شم؟😭

موسیقی کار نکنم؟؟ 

سوشال مدیا نرم؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی امید داری یعنی اونقدرم خراب نکردی امتحاناتت رو

چرا عشقم برای قبولی پزشکی خراب کردم

چند سالتون؟

من ۱۸ سالمه ولی از کلاس هشتم واسه ازمون تیزهوشان کل زندگیم و ول کردم گفتم زندگی باشه برای بعد کنکور

اهاخب یعنی پیراپزشکی میاری دیگه...

واسه چی باید برم رشته ای که دوسش ندارم راضیم دیپلم بمونم تا اینکه برم رشته ای که دوست ندارم

واسه چی باید برم رشته ای که دوسش ندارم راضیم دیپلم بمونم تا اینکه برم رشته ای که دوست ندارم

طبق تجربم اگه روحیت رو نتونی حفظ کنی سال بعد حتی پیراپزشکی هم نمیاری

کاربری دست دو نفره🌟 من و یکی از دوستام👭

طبق تجربم اگه روحیت رو نتونی حفظ کنی سال بعد حتی پیراپزشکی هم نمیاری

به درک

اینو بدون، ک اگه مسئله ات درس باشه، دانشگاهم ک بری باید درس بخونی،چ بسا با رشته ات بیشتر.

پس اینکه خودمو زندونی میکنم بزار کنار رفتی تو بهرش دیگه کلا باهاش درگیری، به نظرم اگه رشته اتو نیاوردی بشین بخون

به درک

🙂💔

من همینجوری شدم الان ۲۲ سالمه امسال حتی پیراپزشکی هم نمیارم نه به خاطر اینکه درس ها سخت بودن فقط به خاطر روحیم باختم انقدر اضطراب داشتم نمیتونستم بخونم

اگه پشت بمونی فشار روحیت هزار برابر میشه هرکی میبینت تیکه میندازه بهت با کسایی که سال اول رفتن دانشگاه پزشکی قبول شدن مقایسه میشی و هزار تا چیز دیگه

کاربری دست دو نفره🌟 من و یکی از دوستام👭

اینو بدون، ک اگه مسئله ات درس باشه، دانشگاهم ک بری باید درس بخونی،چ بسا با رشته ات بیشتر.پس اینکه خو ...

آره ولی میدونی ...