2777
2789

یعنی چی که هرجا میرن منم باید  ببرن ، بابا من از خونه موندن و مزاحم نبودن تو خونه بیشتر کیف میکنم تا بیام بیرون

نمیگم همیشه همینه ها ، ولی گاهی اوقات دلم میخود خونه بمونم ، تا اینجوری میشه برا خودشون مبرن و میدوزنو و تحمیل میکنن

😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله خانواده من این یه مشکل رو نداشتن همه درونگران😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

میدونستی که خانواده های ایرانی خیلی چیزا رو درک نمیکنن و اختلالات روانی ایرانی ها ۲ برابر میانگین جهانیه ؟؟ یعنی به احتمال خیلی زیاد پدر و مادر اکثر ما یه مشکل روانی دارن که حتی حاضر نیستن قبولش کنن ، دلیل رفتاراشون هم همینه ، اینکه خود خواه ، خودشیفته ، کمالگرا و مقایسه گر و ... هستن

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

توروخدا به منم یادبده

توضیح دادم که از رفت و آمد و سر و صدا بیزارم، نمیتونم مدام بیرون باشم، اگر ی روز رفتم بیرون باید 2 روز استراحت کنم، بعضا مهمون میومد نمی‌رفتم از اتاق بیرون گفتم من همینم دیگه قبول کردن 

براوووووو

خودم تازه فهمیدم بابام بیماری روانی خود شیفتگی و دوقطبی بودن رو داره ، ممکنه چند تا بیماری روانی دیگه هم داشته باشه ، هنوز اونا رو کشف نکردم 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝