2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم وقتی کسی عصبانیه زیاد کشش ندیم  پرخاشگری نکنیم و اون محل و ترک کنیم این فقط یکی از علتهای قتل هست که خیلی زیادم به این خاطر خانومها جونشونو از دست میدن من چون در این زمینه تحقیق کردم میگم واز خودم حرف نمیزنم

دلایل دیگه ای هم  مثله تجاوز و تعصبات بیجای پدر یا برادرو شوهر هم هست که بحثش جداست  ..بعضی از دوستان تو تاپیک قبلی  گفتن مادرا پسراشونو درست تربیت کنن قانون فلان کنه بهمان کنه به نظرتون این شدنیه؟بعید میدونم ..قانون مثلا تا حالا چیکارکرده جز اینکه وقتی جرم اتفاق افتاده فوقش اومدن طرفو دستگیر کردن بردن دارش زدن...درحال حاضر اون کاری که ما برای خودمون میتونیم بکنیم اینه که کاری که از دستمون برمیاد برای خودمون انجام بدیم

که میتونه رعایت این نکات ساده ولی درعین حال خیلی خیلی مهم باشه

۱_با کسی که عصبانیه بحث و زیاد از حد کشش ندیم پرخاشگری نکنیم محل رو ترک کنیم نه اینکه از خودمون دفاع نکنیم ..حرفمون رو بزنیم اما وقتی دیدیم طرفمون دیگه داره خیلی از کوره درمیره و خشم تمام وجودشو گرفته خواهشا شما دکمه خاموش و بزنین و از اونجا فورا بلند شیم برین بیرون فقط بخاطر درامان موندن جونتون

۲_اگر پدر یا برادر یاهمسر باتعصب بیجا داریم

که خودمونم میدونیم اگه باپسری مثلا درارتباط باشیم چه بلایی سرمون میاد ممکنه به قیمت از دست دادن جونتون تموم شه ازاین رابطه ها نداشته باشین اخه پسرا ارزششو دارن که بخاطرشون جونتونوفدا کنین ؟؟ و به همسرتون هم هیچ وقت خیانت نکنین اگه نمیخواینش ازش طلاق بگیرین..خیانت کلا آثار شومی درپی داره

۳_ نکایت ایمنی برای جلوگیری از تجاوز افرادشیطان صفت به زنان و کودکان:

وقتی هوا تاریکه زیاد بیرون ازخونه نمونین از جاهای خلوت عبور نکنین ..به جای تاکسی تا جایی که میشد از اتوبوس مترو بی ارتی استفاده کنین .تو کیفتون همیشه ابزاری برای دفاع از خودتون داشته باشین مثله اسپری فلفل اگه نبود یه قوطی فلفل ،یه چاقو ضامن دار ..

وشماره ۱۱۰۱۱۰ رو سیو کنین تو گوشیتون درمواقع خطر که احساس کردین مردی قصد داره اذیت و ازار وتجاوز کنه سریع یه پیامک به این شماره اگه تونستین ارسال کنین پلیس در اسرع وقت میاد کمکتون ک ردیابی میکنه

بچه های کوچیکو هیچ وقت تنها نزارین تو کوچه بازی کنن همیشه حواستون بهشون باشه ..تنها نفرستین برن از بقالی چیزی بخرن ..دست هر مرد آشنا وفامیل که بهشون حتی خیلی اعتماد دارین وهمسایه یا غریبه ای نسپارین که پیششون بچه تنها باشه

تاکید میکنم بچه ها هرگز هرگز نباید هیچ وقت دقیقه ای تنها باشن