2777
2789
بچه هاریکی جواب منو بده هواپیما بخاری داره یعنی ممکن افتاده باشن یجایی بد بشه بخاری شو روشن کنن ؟؟؟

اره داره عزیزم

اگر زنده باشن به یه وسیله ایی میتونن گرم کنن خودشون رو

ولی میگن خورده به کوه و منفجر شده

من فقط نمیفهمم جرا نمیتونن پیدا کنن اخه

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

اره خبرنگاره گفت سرماش سوزناک وکشنده اس

😢😢😢 تصورش حالمو بد میکنخ

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم مثه ماشینه وقتی موتور خاموش بشه گرم نمیشه

وای خدا چه بد کاش حداقل خو هواپیما چیزای گرمی مثل پتو این جور چیزا داشته باشه .

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
ا..کی گفته؟؟ واقعا ای خدا تورو به حق امام رضا چند نفرشون زنده باشن انشالله

اخبار یاسوج چن بار گفته ولی نتونستن پیداش کنن.آخه چقد اهمال کاری....رد زدن گوشی که کاری نداره

اخبار یاسوج چن بار گفته ولی نتونستن پیداش کنن.آخه چقد اهمال کاری....رد زدن گوشی که کاری نداره

اگر ابنجوری خاک بر سرشون کننن

والا به هدا اگر بزارن مردم عادی برن همون محلی ها پیدا نیکنن

والا غیرت مردم بیشتره

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

سوانح هوایی خیلییییی خیلییییی کمتر از سوانح جاده ایه ولی بازتابش بیشتره توی این ۴۰ سال ۱۳۰۰ نفر از ...

خانمي بعضيا از ارتفاع ميترسن كلا

و اينكه چون اكثرا استفاده نميكنن واسه همينه بازتابش بيشتره

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜

من همش دارم دعا میکنم زنده باشن نمیدونم هنوز لاشه هواپیما پیدا نشده سیاهاشونو پوشیدن و تسلیتا رم گفتن ملت خوششون میاد انگار .امیدوارم زنده باشن.

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
ایلیا و داداشش و مامانش خانواده پزشک مغز واعصاب،، شهبد با باباش که جراح فک وصورت بود و مامانش بچه ه ...

اره والا دکتر یاری پور انقدر عزیز بود.  انقد آقا بود که خدا بدونه.  خیلی ناراحتم

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین