2777
2789

گوشیمو دوماهه خریدم دقیقا 17 فروردین  و از اون موقع دو درصد از سلامت باطریش کم شدههه  ایا طبییعه؟ دارم سکته میکنم چرا انقد زود داره میاد پایین اگه هر ماه ی درصد کم بشه ک هیچی ازش نمیمونه؟ من حتی وی پی ان هم ایپی ثابت داشتم اولاش الان دیگه ی ماهه وی پی ان هم ندارم خیلی هم ازش استفاده نمیکنم شارژر هم از اونجایی ک خریدم گفت اوکیه اصله الان بگین چیکار کنمممم

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی

عجیبه یکم طبیعی نی من اخرین ایفونمو اسفند ۱۴۰۳ خریدم الان ۹۷ درصده

مطمئتی شارژرت اصله؟

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
عجیبه یکم طبیعی نی من اخرین ایفونمو اسفند ۱۴۰۳ خریدم الان ۹۷ درصدهمطمئتی شارژرت اصله؟

نمیدونم خیلی استرس گرفتم ب سختی گوشیمو خریده بودم از کجا بفهمم اصله؟ میشه بگی تو چ نکاتی رعایت میکردی؟ روزی چقد ازش استفاده میکردی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه یکم طبیعی نی من اخرین ایفونمو اسفند ۱۴۰۳ خریدم الان ۹۷ درصدهمطمئتی شارژرت اصله؟

خب عزیزم شمام ک 3 4 ماهه خریدی 97 درصد رسیده ک خوب نیست!! منظورت 1402 نبود؟!

خب عزیزم شمام ک 3 4 ماهه خریدی 97 درصد رسیده ک خوب نیست!! منظورت 1402 نبود؟!

اره ۴۰۲

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
نمیدونم خیلی استرس گرفتم ب سختی گوشیمو خریده بودم از کجا بفهمم اصله؟ میشه بگی تو چ نکاتی رعایت میکرد ...

یسری گزینه هارو اف کردم داخلش یادم نی الان چی بود 

شارژرشو نمیدونم چطور میشه فهمید من چندسال پیش برای گوشیای قبلیم بود موند برای این فقط قیمتش یادمه ۹۸

۶۰۰ تومن خریدمش

روزانه هم متغیره خب ی روز ۱۰.۱۵ ساعت دستمه ی روز ۳ساعت ی روز هیچی گوشی اولم نی 

ولی توشارژ استفاده نمیکنم

۹۰/۲۰رنج شارژ گوشیمه

میشه بگی مدلش چیه و چقد ازش استفاده میکنی؟ وی پی ان دایم داری روش؟

13

وی پی ان دائم چطوری یعنی؟

من سه تاکلا ایفون دارم یکیش ایگس ک اولی بود اون باطریش ۶۵ چون ب طرز وحشتناکی باهاش کارکردم همون ۶ ما اول شد ۸۰

دومی ۱۲ اون ۹۰

سومیم ۱۳ ۹۷

یکیم داشتم ۱۴ ک الان همسرم داره وقتی دست من بود طی ۷ ماه ۱۰۰ بود

میخوام بگم ب نگهداریم هست اولی وخودم داعونش کردم

13وی پی ان دائم چطوری یعنی؟

منظورم اینه وی پی ان پولی میخری یا رایگان؟ و اینکه همیشه روشنه؟ ی سوال دیگه هم داشتم شارژت فسته؟ چقد طول میکشه گوشیت شارژ بشه؟ منم گزینه ها را غیر فعال کردم اما هم چنان هی درصدش کم میشه و اینکه شارژرمم 3 وخورده ای خریدم 

منظورم اینه وی پی ان پولی میخری یا رایگان؟ و اینکه همیشه روشنه؟ ی سوال دیگه هم داشتم شارژت فسته؟ چقد ...

رایگانه

همیشه خب ن وقتی کاردارم روشنش میکنم ولی پیش میاد مثلا یک روز روشن باشه

شارژرم فسته صفرو۱۰۰

حدود ۴۰ دقیقه میشه شاید کمتر چون هیچوقت دقت نکردم همیشه میرم سراغش ک خودش میگه شارژ شده تایم حواسم نی

رایگانههمیشه خب ن وقتی کاردارم روشنش میکنم ولی پیش میاد مثلا یک روز روشن باشهشارژرم فسته صفرو۱۰۰حدود ...

مرسی عزیزم منم همینطوره عجیبه نمیدونم چرا اینجوری شده 

گوشیت تو شارژ داغ نمیکنه؟

مرسی عزیزم منم همینطوره عجیبه نمیدونم چرا اینجوری شده گوشیت تو شارژ داغ نمیکنه؟

ن عزیزم راستی زیاد اپدیتش نکن اصلا

برای من همین سه تارو ی اپدیت اورد پایین

من سه تاکلا ایفون دارم یکیش ایگس ک اولی بود اون باطریش ۶۵ چون ب طرز وحشتناکی باهاش کارکردم همون ۶ ما ...

چ نگهداری هایی انجام میدی؟

ن عزیزم راستی زیاد اپدیتش نکن اصلابرای من همین سه تارو ی اپدیت اورد پایین

من اصلا اپدیت نکردم نمیدونم چرا اینجوری شد واقعا ناراحتم