2777
2789
عنوان

جشن چهل روزگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
نفرات نزدیکو دعوت میکنید یا فامیل؟

فامیل هم میگیم

اخرین باری ک رفتم تالار گرفته بودن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب از مادرشوهرت بپرس یا از خواهرشوهرت اگه شوهرت میدونه که بگه اگه نه از خونوادش بپرس

ن نمیخوام مدل اونا برم تکراری شه اولش که کلا قصد نداشتم الانم  دو دلم میگم میان بچه  تو فضای شلوغ مریض میشه خدای نکرده الانم ویروس زیاده میام بیخیال شم یه دلم میگه انجام بده موندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهان پس مال شما مفصله

اره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ن نمیخوام مدل اونا برم تکراری شه اولش که کلا قصد نداشتم الانم دو دلم میگم میان بچه تو فضای شلوغ مر ...

انجام بده چون توی دلت میمونه... 

توی فامیل شوهر من رسم دارن ختنه سورون میگیرن 

به نظر من خرج الکی بود نگرفتیم 

تا که دیدیم اونای دیگه که بچه هاشون همسن بچه من بودن گرفتن... 

هیچی دیگه ما هم مجبور شدیم بگیریم من یه جوری غیرتی شده بودم که صدبرابر بیشتر از اونای دیگه کردم قشنگ عروسی گرفتم براش😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊