2777
2789
عنوان

رفتن به دانشگاه ازاد بدون کنکور

93 بازدید | 16 پست

امسال درست قبل امتحانا خالم به رحمت خدا رفت و نتونستم امتحانامو خوب بدم

فکر میکنم معدلم حداقل ۱۶ بشه

با این معدل میتونم دانشگاه ازاد کرمانشاه ثبت نام کنم رشته روانشناسی؟ بخدا دیوانه شدم از هرکی میپرسم یه چیز میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی فقط باید سریع ثبت نام کنی

یعنی چه زمانی دقیقا؟

بعد اصلا چجوری باید ثبت نامش کنم 

یه مشاور دارم از اون میپرسم اما احمق میگه کنکور دانشگاه ازاد جداست

یعنی چه زمانی دقیقا؟بعد اصلا چجوری باید ثبت نامش کنم یه مشاور دارم از اون میپرسم اما احمق میگه کنکور ...

کنکور نداره 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

یعنی چه زمانی دقیقا؟بعد اصلا چجوری باید ثبت نامش کنم یه مشاور دارم از اون میپرسم اما احمق میگه کنکور ...

ن بابا جدانیس

موقع انتخاب رشته اخرمرداد یا اول شهریور برو کافی نت برات وبت نام میکنن

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

ن بابا جدانیسموقع انتخاب رشته اخرمرداد یا اول شهریور برو کافی نت برات وبت نام میکنن

فقط اینکه من احتمال میدم یکی دو درسمو افتاده باشم و نتونم تبصره بزنم کارنامه شهریور قبل از ثبت نام دانشگاه ازاد میاد؟

مستقیم برم خود دانشگاه؟

آره برو. من رفتم حضوری. قشنگ آموزش راهنماییت میکنه. میتونی بری دانشکده های مختلف رو ببینی. کارت ملی هم ببر. اگه حراست ورودی خواست بگو اومدم برا رشته مورد نظرم راهنمایی بگیرم. البته من رفتم چیزی نخواست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست