بزار در حد ۲۰ دقیقه خیس بخوره
بعد تفت بده که بو و مزه خامی لپه گرفته بشه البته در حد ۶_۷ دقیقه بیشتر تفت بخوره دیر پز میشه
بعد گوشت ها را تکه های کوچک کن و تفت بده و مزه دار کن و اب کن برار بپزه
زودپز من از این قابلمه ای ها نیست از اون حاج نصراللهی ها هست که تو خونه مامانا پیدا میشه از اونا هست
داخل اون زودپز ها حدود ۳تا ۵ دقیقه کافیه تا لپه ها پخته بشه
برای همین معمولا اول گوشت را یه ذره میزارم نیم پز بشه بعد لپه ها را به گوشت اضافه میکنم
چون گوشت ها تکه کوچک هست زود پخته میشه
بعد میریزم داخل قابلمه و میزارن تاتا جا بیفته و لعاب بندازه