2777
2789

لپه خام رو با خود گوشت بریزم توی زودپز درست میشه یا باید جداگونه بپزم؟؟

 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچوقت لپه جدا نمیریزم لپه حتی بدکن زودپزم با گوشت راحت میپزه

جدی؟؟ یعنی بریزم توی زودپز با گوشت میپزه؟

 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

لپه رو جدا بپز عزیزم . من یه بار با هم ریختم لپه ها وا رفته بود یه افتصاحی شده بود

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

والامن همیش خام پیریزم درست هم میش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من همیشه با هم میپزم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اره عزیزم

مرسی خانومی🌹

 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بزار در حد ۲۰ دقیقه خیس بخوره 

بعد تفت بده که بو و مزه خامی لپه گرفته بشه البته در حد ۶_۷ دقیقه بیشتر تفت بخوره دیر پز میشه 

بعد گوشت ها را تکه های کوچک کن و تفت بده و مزه دار کن و اب کن برار بپزه 

زودپز من از این قابلمه ای ها نیست از اون حاج نصراللهی ها هست که تو خونه مامانا پیدا میشه از اونا هست 

داخل اون زودپز ها حدود ۳تا ۵ دقیقه کافیه تا لپه ها پخته بشه 

برای همین معمولا اول گوشت را یه ذره میزارم نیم پز بشه بعد لپه ها را به گوشت اضافه میکنم 

چون گوشت ها تکه کوچک هست زود پخته میشه 

بعد میریزم داخل قابلمه و میزارن تاتا جا بیفته و لعاب بندازه 

قبل اضاف کردن لپه. پیش پختش کن. 

تو یه ظرف جدا با اب کمی بزار بجوشه تا موادتو تفت میدی. بعد ابکشش کن و به موادت اضافش کن. خیلی عالی میشن. وقتی تو زودپز میریزیشون

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

نه نه به هیچ وجه نباید لپه  رو همون اول با گوشت بندازی زود پز 

من همیشه داخل زود پز میزارم.ببین اول گوشت و رب اینا رو بریز بزار ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزه از وقتی که سوتش صدا داد، و بعد در شو باز کن ،لپه رو بریز و درشو ببند وقتی سوتش در اومد بستگی به لپت داره بین ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه بعد خاموش کن زیر شو . ما اخر دست درشو باز میکنیم گرد لیمو و فلفل سیاه میریزیم میزاریم ۱۰ دقیقه مثل حالت قابلمه ای (بدون در خود زودپز) قل بخوره تا جا بیوفته .

اگه همون اول لپه رو بریزی وا میره بد جوررر 

یسری نکات هم هس برا فیمه خیلی خوب میشه : 

لپه رو از قبل خیس کن 

ربش رو سرخ کن .

کار با زودپز بلدی کامل؟



بزار در حد ۲۰ دقیقه خیس بخوره بعد تفت بده که بو و مزه خامی لپه گرفته بشه البته در حد ۶_۷ دقیقه بیشتر ...

مال منم از همون قدیمی هاست 

همه رو ریختم توش ببینم چی میشه

تا حالا قیمه توی زودپز نپخته بودم خدا کنه خوب در بیاد

مرسی عزیزم

 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792