2777
2789
عنوان

بعضی نی نی سایتیای زن ستیز حقشونه همش نوکرخانواده شوهر باشن👹

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 89 پست

چرا گفته اصلا بحثتون سرچی بود

هیچکی یهو نمیاد فحش نمیده

طبق نظر کاربرا انگار شوهرتم فحش بدبهش داده خب پس نگران نباش مردی ک ب مادروخواهرش احترام نزاره ب زنش اصلاااا نمیزاره فورا ن ولی حتما اخلاق گوهش باتوهم رو میشه زیادخوشحال نباش

وقتی دوتا خانم بحث میگنن ب شوهرت ربطی نداشت خودشو بندازه وسط کار خواهرشوهر بدبوده شوهرت بدتر

البته خواهر برادرن دیگ مثل همن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی خاک برسر مردی که ب هم‌خون خودش بگه حرومزادهبجز خواهر ب مادرش هم توهین کرده دلت خوش نباشه ب داشت ...

خاک ب سر خودت و شوهر خودت و جذابادت

موجود بی عقلم خودتی فحش خور خوبی هستی مشخصه

حالام گمشو از تاپیک بیرون

جدیدا تو سایت تا نظرمون میگیم متهم میشیم ب زن ستیزی و حسادتاخه حسادت ب اینکه شوهر طرف فحش رکیک میده ...

دقیقا

یا زن ستیز هستیم یا پیک می و از این سری مزخرفات

آخه آدمی که توی عصبانیت هرچی از دهنش درمیاد میگه چه ارزشی داره که ایشون بهش افتخار هم میکنه و دلش خوشه ازش حمایت کرده

بهترین نوع حمایت ب روش عقلانی و منطقیه

نه کولی بازی و بی شخصیتی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

جدیدا تو سایت تا نظرمون میگیم متهم میشیم ب زن ستیزی و حسادتاخه حسادت ب اینکه شوهر طرف فحش رکیک میده ...

همین حرفا میگین ک اولوبت رو خانواذه قرار میدن دیگ

همشیر و همخون تا ۲۰ سال باهات بوذت ولی اون زن یا اون مرد تا پایات عمر باهاته

این جمله شما بعنی خاهر برتر از زن هستش.. البته شاید واسه شما اینجور باشه😊متاسفم

خاک ب سر خودت و شوهر خودت و جذابادتموجود بی عقلم خودتی فحش خور خوبی هستی مشخصهحالام گمشو از تاپیک بی ...

در شان من نیست با انسان بی شخصیت و فاقد عقل و شعوری مثل شما بحث کنم

روزتون خوش

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

عزیزم کسایی که میان اینجا نظرمیدن از هر ‌ده تاش یکیش هم این ادمای عوضی به پستشون نخورده پس دلخور نباش

اتفاقا احسنت به شوهرت

منم دوسال پیش خواهرشوهرم به من و مامانم این فحش و داد شوهر من هیچی نگفت من خودم بستمش به فحش و کتک...

دوشب بعدش هم هرررچی از دهنم دراومد به برادرشوهرم گفتم گله کردم پیشش

افرین ب شوهرت که پشتت بوده

اینا هنوز عوضی ب پستشون نخورده

چرا گفته اصلا بحثتون سرچی بودهیچکی یهو نمیاد فحش نمیدهطبق نظر کاربرا انگار شوهرتم فحش بدبهش داده خب ...

دوسال از این جریان میگذره قشنگم🤣تا الان مشکلی نداشتیم خذارشکر چشم حسود کور

ولب خب راضیم خودش ده تا فحشم بده ولی وقتی کسی چیزی بگه بزنه تو دهنش😂

دوسال از این جریان میگذره قشنگم🤣تا الان مشکلی نداشتیم خذارشکر چشم حسود کورولب خب راضیم خودش ده تا ف ...

دوسال ک چیزی نیست ممکنه یکی بعد ۱۰سال .۲۰ سال خودشو نشون بده طرز فکرت خیلی عجیبه!

چی بگم موفق باشی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
در شان من نیست با انسان بی شخصیت و فاقد عقل و شعوری مثل شما بحث کنمروزتون خوش

تو اگ شان و شخصیت داشتی ک همون اول نظرت رو درست بیان میکردی مثل بقیه کاربرا

نه القاب خودت و شوهرتو بفرستی واسه ما

ب سلامت

کار خواهر شوهرت خوب نبوده که به زن داداشش بی احترامی کرده 

ولی کار شوهر تو هم خوب نبوده که ( طبق نظر کاربرا ) بهش گفته حرومزاده و کلی فحش ناموسی بهش داده و می‌خواسته روش دست بلند کنه میتونست محترمانه به خواهرش بگه به زنم احترام بزار یا حالا یکم اخم و تخم هم بکنه نکه دست روش بلند کنه 

اما از طرفی هم میتونم بگم کار شوهرت خوب بوده چون طرف زنش در اومده ولی نباید بی احترامی میکرد 

و آدمی هم که به هم خون خودش رحم نمیکنه و میخواد دست روش بلند کنه ، دیگه وای به حال بقیه 

دُخت شیرازیم 😎        

همین حرفا میگین ک اولوبت رو خانواذه قرار میدن دیگهمشیر و همخون تا ۲۰ سال باهات بوذت ولی اون زن یا او ...

بله کاربرای نی نی سایت یا برای مخاطب متاسفن یا برای خودشون😁

من در کمال ارامش و ادب کامنت گذاشتم ولی گویا توهنوز روح روان‌ت بابت دعوا بهم ریخته

خوش باشی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

هر چرتی میگید میخواید نظر بقیه رو جلب کنید یه زن ستیز جلوش نزارید که پوچ بشه از معنی این کلمه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️