2777
2789
عنوان

فرهنگیان

150 بازدید | 39 پست

سلام خانما . خوب هستین .

ببخشید بنده آقا هستم میخواستم بدونم فرهنگیان واسه یه آقا خوبه با در نظر گرفتن شرایط اقتصاد و بیکاری فعلی

حالا از همه لحاظ .

درآمدش کفایت میکند ؟

من پشت کنکور هم هستم ولی فرهنگیان آوردم امسال .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بنظرم من برای آقا نمیپسندمش تو این اوضاع 

اگه میتونی رشته دیگه بری بهتره ولی اگه هیچ راهی نداری باز بهتر از هیچیه به شرطی که همسر کارمند پیدا کنی

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

نه بنظرم من برای آقا نمیپسندمش تو این اوضاع اگه میتونی رشته دیگه بری بهتره ولی اگه هیچ راهی نداری با ...

چه جالب .

شما خودتون الان دانشجو فرهنگیان هستین ؟

ولی بازم میگید برای آقا نمیپسندید؟

اگر شغل دوم نداری نه واقعا کفایت نمی کنه ولی به عنوان کسی که عموهام معلمن میگم برو ولی شغل دوم حتمااااا داشته باش اونا همشون شغل دوم دارن

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

همتون دارید درست میگید ولی مشکل اینجاسکه پدر بنده هم معلم هستن و اینکه من نمی‌دونم یه ترسیاز اینکه شغل دوم رو نتونم راه بندازم یا شکست بخورم همیشه تو وجودم هست . حالا نمی‌دونم به خاطر اینه که تا حالا تجربه نکردم یا به خاطر اینه که خانواده همش بهم گفتن که تو توانایی شغل آزاد و فنی رو نداری پس بشین فقط درست رو بخون . 

چه جالب .شما خودتون الان دانشجو فرهنگیان هستین ؟ولی بازم میگید برای آقا نمیپسندید؟

نه منم کنکوریم دوازدهم هدفم فرهنگیانه مجازم شدم انتخاب رشتم کردم دیگ بقیش خدا میدونه چی بشه 

من از این نظر گفتم که حقوقش کمه تو این دوره زمونه کفاف زندگی رو نمیده برای آقا چون خرج و مخارج زیاده حقوقش در حد بخور نمیره ولی اگه همسرتونم شاغل باشه میتونین زندگی متوسطی داشته باشین

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

همتون دارید درست میگید ولی مشکل اینجاسکه پدر بنده هم معلم هستن و اینکه من نمی‌دونم یه ترسیاز اینکه ش ...

خب وضع پدرتون چجوریه؟ 

اتفاقا شاید موفق تر شدی تو اون شغل 

اول باید علاقه و استعدادت رو کشف کنی 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️