2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی گاهی سخت میشه ...چی شده عزیزم؟

گفتم تنها اینا نیست خیلی ها دلما شکستن  شهر غریب  شوهرم  آبی احساس ازدواج  اجباری تعرض در کودکی  خیلی من اصلا  زندگی نکردم  ببخشید  نمیتونم  تایب کنم دستم می لرزه 

من افسردگی گرفتم کلی بیماری دیگه همدارم بعد مرگ دخترم پدرم من دیگه زندگی نکردم فقط زنده‌ام ،� ...

دورت بگردم انقد خودتو اذیت نکن ...

رفتگان که جاشون بهشته ،خدا خودش مراقبشون هست ،

مطمئنم اوناهم دوس ندارن شما انقد از دوریشون زجر بکشی و میخوان خوشحال باشی ...

زندکی یه بازیچست ،باید تلاش کرد براش  ولی جدیش نگرفت، چون زود تموم میشه  ...

طبیعیه که هرکس دیگه هم با این مشکلات جای شما بود ، همسنقدر اذیت میشد و افسردگی که هیچ ،له میشه زیر فشار ...

ولی خب ،توهم حق داری یکم به خودت اهمیت بدی ،یکم استراحت کنی تا حالت بهتر شه (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دورت بگردم انقد خودتو اذیت نکن ...رفتگان که جاشون بهشته ،خدا خودش مراقبشون هست ،مطمئنم اوناهم دوس ند ...

بخدا حالم خیلی  خرابه من سنی  واسه  این هم  درد نداشتم  مادرم یک زن نمیزنه واسم  بازم  ممنون عزیزم  که دلداری دادید 

گفتم تنها اینا نیست خیلی ها دلما شکستن شهر غریب شوهرم آبی احساس ازدواج اجباری تعرض در کودکی خیل ...

خیلیاشو میفهمم ،

خیلی سخته که اینهمه درد تو دلت باشه و کسی ندونه ‌‌...

ولی خب خودت هنوزم میتونی مراقب خودت و حالت باشی ،نه ؟

یه نفس عمیق بکش ، یکم استراحت کن ،به هیچی فک نکن ،فقط توکلت به خدا باشه ،بعد دوباره شروع کن برای بهتر کردن همه چیز ...

درسته دل خوشیا خیلی کوچیکه ،ولی خب تا خدا هست ،تا همه زمین برای  زنده بودن ما داره تلاش میکنه ،از گیاهان گرفته ،تا زنبور عسل...

باید قوی بود (: 

اگ  دوس داشتی من اینجام  میتونی بیشتر بنویسی یکم سبکتر شی 🫂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خدا تو قرآن گفته موقع مشکلات از صبر و نماز کمک بگیرید انشاءالله هرچی زودتر مشکلت حل بشه و به مراد دل ...

ممنون عزیزم از دعا  ی قشنگت  ولی  دیگه بریدم از این  زندگی من فقط بخاطر بچه‌ها م نفس  میکشم وگرنه من خیلی  وقته مردم  

خیلیاشو میفهمم ،خیلی سخته که اینهمه درد تو دلت باشه و کسی ندونه ‌‌...ولی خب خودت هنوزم میتونی مراقب ...

مرسی عزیزم ولی نرهول زیاد تاپیکم هی درخواست میدن من بیشترین ضربه هارا از همین هاخودرم خدا نصل هرچی مرده حیض وهول منقرض کنه انشاالله

من یه جمله معروفی دارم برای خودم که همیشه حالمو خوب میکنه

میگن گذشته گذشته دیگه برنمیگرده تو زورتو بزن ببین میتونی بری به دیروزت بشینی سر سفره تو همون تاریخ تو همون ساعت نه پیشمونی گذشته هیچ فایده ایی نداره باعث میشه از حال خوبت جا بمونی

اينده هم نیومده مشخص نیست فردا زنده ایی یا مرده

غصه ی چیو میخوری دقیقا؟الانت مهمه حاله خوب الانت مهمه من و تو تنها نیستیم خدا رو داریم امام زمانو داریم شاید فکرکنی دوستمون ندارن ولی بخدا از پدر مادرمون بیشتر دوستمون دارن

همچیو بسپار بهش آبروتو آینده اتو قلبتو اخرتتو غمتو همچیو