2777
2789
عنوان

تأسف برای جامعه

320 بازدید | 39 پست

مغزم سوت می‌کشه بواسط شغلم با خانما زیاد سر و کاردارم وااای یعنی از ده تا زده متاهل قسم میخورم فقط یکیشون دوس پسرنداره ۹ تای دیگه.....امروزم یکیشونو دیدم چشمش کبود گفتم چشمت چی شده گفت گوشی دستم خوابم برد شوهرم کتاب دوس پسرمو‌خوند بهم گفته بودی میرم برات دلم برا بغلت تنگ شده و...‌و کتکم زد اما قضیه رو پیچوندیم دوس پسرم گفت آقا پیامارواشتباه فرستادنو فلان اما شوهرم گوشیمو یه مدت گرفته التماس میکرد جونه بچمو قسم میدادباگوشیم زنگ بزنه به دوس پسرش می‌گفت فقط صداشو بشنوم تا قلبم آروم بگیرم کل وجودم دلتنگشه🙄🙄جالبیش این بود شوهرش براتولدش ماشین براش خریده بود به اسمش زده بود و ۷ تا النگو ولی دوس پسرش یه موتور هوندای قراضه داشت کل سرمایش🙄🙄😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا واقعن این ک.کشا اینطورین اونوقت من صاف و ساده هر ساعت ی بار یکی سرمو کلاه کیزت و عدزتبپبمیممیدیذذبذبذبتمژمیممیمیممزپپزپزدز پزوژممطمسممیمیککیکبمنبنبمبمپبنبمبممبممبمبممبمبممبن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

اون یکی دوستم که متاهله ۷ ساله به یه آقای متاهل تو رابطس که زنه اون آقا هر پنج شنبه با بچه هایش ناهاروشام میره خونه پدرش و دوست من هم هر پنج شنبه بچه رو می‌ذاره پیشه مادرش و بااسنپ می‌ره خونه اون آقا و.....حتی یبار کمدش باز کردم کلی لباس خواب خوشگل گفت دوست پسرم برام گرفته ولی جونه پسرمو قسم داده که اگه برا شوهرت بپوشی حرومه پول دادم فقط پنج شنبه ها برای من بپوشی....هرماهم هزینه ناخن لیزر مژه ...همه رو اون براش میزنه

همیشه شعبون ی بارم رمضون

چه توجیه تهوع آوری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اطراف من که نیست خدا رو شکر ، تو عمرم فقط دو تا زن خراب دیدم ، بیشتر تو فضای مجازی می شنوم

چقدر خوب  شما هم تهرانی؟؟؟ البته من تو سالن زیبایی تو تهران کارمیکنم