2777
2789
عنوان

شوهرم منو به چشم خواهرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 12061 بازدید | 248 پست
اون شبایی که باهم بودید رو یادش بنداز بگو با خواهرت خوابیدی پس بذار از عذاب وجدان سکته کنه😐

🤣🤣🤣وایی این چ تایپک سمی بود دیدم کم پیدایی دختر

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید امضاتون رو‌ کپی کردم

مایه افتخاره عزیزم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
وا ینی چی ؟؟؟؟؟؟عذاب وجدان؟ جای خواهر!!؟آخه چرا

میگه تورو مامانم انتخاب کرده منم اولش سنم کم بود نفهمیدم چون دختر خالمی تا زمانی که ازدواج کنم به چشم دیگه ای بهت نگا نمیکردم الانم نمیتونم بهت حس داشته باشم 

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من کم پیدام؟ منو میشناسی؟

ارع قبلا تو سایت زیاد نظراتتو میدم الان کمتر شده سر اون گفدم ازت خوشم میاد 😚

میگه تورو مامانم انتخاب کرده منم اولش سنم کم بود نفهمیدم چون دختر خالمی تا زمانی که ازدواج کنم به چش ...

آلاه شفاسین ورسین🌝🤦🏻‍♀️

ارع قبلا تو سایت زیاد نظراتتو میدم الان کمتر شده سر اون گفدم ازت خوشم میاد 😚

چه جالب من خودم زیاد کاربریا یادم نمیمونه 

تو سایت هم میام هرزگاهی حتما زمان آنلاین بودنمون باهم نبوده ندیدی♥️

وااا بعد چند سال؟ علتش چیه؟ چه زر مفتی زده

بعد ۶ سالو نیم میگه مامانم انتخابت کرد یه سال اول بهت حس داشتم بعدش که بهت دست میزدم عذاب وجدان داشتم الان میگه نمیتونم تو رو به عنوان زنم انتخاب کنم تو مثه خواهرمی

میگه تورو مامانم انتخاب کرده منم اولش سنم کم بود نفهمیدم چون دختر خالمی تا زمانی که ازدواج کنم به چش ...

رابطه دارین ؟؟؟مگه آدم با خواهرش س میکنه؟؟؟😐😐😐😐

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

چه جالب من خودم زیاد کاربریا یادم نمیمونه تو سایت هم میام هرزگاهی حتما زمان آنلاین بودنمون باهم نبود ...

منم تکا توک تو ذهنم میمونن تو جزوشونی 💙

رابطه دارین ؟؟؟مگه آدم با خواهرش س میکنه؟؟؟😐😐😐😐

سه ماهه سمتم نمیاد میگه هر وقت میومدم سمتت بعدش عذاب وجدان میگرفتم الان دیگه نمیخوام بهت دست بزنم