2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5476 بازدید | 438 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر دلیلی باشهشما اصلا تو شرایطی نیستی که مهمون بپذیریاتفاقا خیلی جالبه که با اینکه شرایط شما رو م ...

منم همینو میگم آخه سه تا دیگه از جاریام تو همین کوچه ان

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

به نظرم کار همسرت بد بوده

شما خیلی محترمانه گفتی نمی تونم

کار بدی نکردی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
هیچی به جزسلامتیت مهم نیست حرف مردم برات مهم نباشه خدایی نکرده برات مشکلی پیش بیادهمین هایه لیوان اب ...

نمیدونم زنگ زدم کلی هم با شوهرم دعوا کردم بابام همونجا بود شنید الان از پدرم هم خجالت میکشم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اسی بهترین کارو‌کردیالان باید مواظبخودت باشیمهمونی داییمو انداختن خونه مامامانم یک بچه ۵ ماهه سقط کر ...

نمیدونم بار اولمه روی یکی رو زمین میزنم

نمیدونم زنگ زدم کلی هم با شوهرم دعوا کردم بابام همونجا بود شنید الان از پدرم هم خجالت میکشم

حالا باشوهرت دعوانمیکردی چون اولش باشماتماس گرفته دیگه جواب ندادی قبول کرده مردهااصولا درلحظه مغز ندارن بعدافکرمیکنن میگن راست میگیامن اصلا حواسم به تونبود

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤