2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

5475 بازدید | 438 پست

من اواسط ماه هفت بارداری هستم خیلی خیلی بارداری سختی داشتم از حالت تهوع بگیر تا الان که افسردگی دارم بخاطر فیزیک بدنم شکمم هم بزرگ نمیشه زیاد پس درنتیجه خم و راست شدن عذاب اوره برام حالا امروز برادر شوهرم زنگ زده که دامادمون رو دعوت گرفتیم آقایون بیان خونه شما شوهر کم شعور منم زنگ زده من جواب ندادم گفته باشه منم زنگ زدم به جاریم گفتم واقعا شرمنده الان موقعیتش رو ندارم در صورتی میخواد مهمون هاشو بیاره که تو همین کوچه سه تا دیگه از برادر شوهر هام باهامون همسایه ان حالا زنگ زدم الان عذاب وجدان گرفتم میگم این چه کاری بود من  کردم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی عزیزم عذاب وجدان چرا

نمیدونم بخدا گفتم شاید از بقیه رو ندیده به من رو انداخته

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اگر واقعا از دستت بر میاد و میتونی که بهتر بود زنگ نمیزدی ولی اگر نمیتونی یا اونها آدمهای سواستفاده ...

واقعا نمیتونم خیلی خیلی بارداری سختی دارم جدا از بارداری یه دختر کوچیک دارم که گند زده به زندگیم

وقتی نمیتونی چرا خودتو عذاب بدی

دیوانه ام😑

سر بارداری قبلیم ماه آخرم اوردن مجلسشون رو خونه ما گرفتن  پدرم در اومد ایندفعه به خاطر همون زنگ زدم

هیچی به جزسلامتیت مهم نیست حرف مردم برات مهم نباشه 

خدایی نکرده برات مشکلی پیش بیادهمین هایه لیوان اب دستت نمیدن تجربه داشتم

اونابایدشعورداشته باشن مهمونی رونیارن خونه زن باردار 

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤