2777
2789
عنوان

شکایت از گالری والا

439 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان کسی تونسته از این پیچ فیک فروش دزد شکایت کنه تا الان؟ 

حقیقتا میخوام شکایت کنم ولی چون خیلی طولش میدن برا پیگیری میخوام یه شکایت اساسی کنم وکیل هم بگیرم محصولات فیکشون پوستم رو نابود کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی فیکه؟میگه با تضمین میده که

واقعا نمی‌دونم با چه اعتماد به نفسی میتونه اینقدر راحت دروغ بگه همین نی نی سایت پر شده از اینه محصولاتش فیکه پیج اینستاش رو هم تا یکی کامنت منفی میزاره درجا پاک میکنه 

من خریدم اصل بوده

من که نیاسینامید و هیالورونیک اسید و ضد آفتاب اوردینری رو خریدم حدود دو ملیون شد همش فیک فیکه از لحاظ ظاهری با مال اصلش مقایسه کردم متفاوت بود توی سایت هایی هم که تشخیص اصلا و فیک اوردینری رو گذاشته بودم مقایسه کردم مثل فیکش بود علاوه بر اون کلی نارضایتی دارن معلومه فیک فروشن

حالا شاید به پوست شما سازگار نبوده.نکردن نو پاچت که خودت رفتی خریدی

دوست عزیز دارم میگم با اصلش متفاوت بوده بعدم این همه نارضایتی دارن فقط به پوست من نمیساخته 

در ضمن کاری که ایشون کردن به نوعی کلاهبرداری از من بوده وقتی میگن با تضمین اصالت کالا و بعد فیکش رو میفرستن کی مقصره؟

واقعا نمی‌دونم با چه اعتماد به نفسی میتونه اینقدر راحت دروغ بگه همین نی نی سایت پر شده از اینه محصول ...

خوب شد گفتی میخاستم ازش خرید کنم😲😲😲

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
حالا شاید به پوست شما سازگار نبوده.نکردن نو پاچت که خودت رفتی خریدی

نباید جنس فیکو ب عنوان اصل بفروشه حالت خوبه؟😑

خوب شد گفتی میخاستم ازش خرید کنم😲😲😲

کاش منم یکی بهم گفته بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد یک ماه برام ارسال کرد اونم فقط ضد افتابشو بعد گفت کسری براتون ارسال میشه حدود یک ماه و دو هفته بعد پک اوردینری رو فرستاد حالا اگر اصل بود غصه نمیخوردن میگفتم حداقل این همه هزینه کردم و منتظر موندم جنس اصل دستمه که اینم فیک بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کاش منم یکی بهم گفته بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بعد یک ماه برام ارسال کرد اونم فقط ضد افتابشو بعد گفت کسری برا ...

خدادلعنتش!کنه

اصلا همینکه قیمتاش خیلی ارزونه میخوره فیک باشه

اگ محصول معتبر خواستی من پیج دارم که اشناس

یک هفته ایی هم برات میاد