2777
2789
عنوان

حس میکنم اشتباه کردم

76 بازدید | 7 پست

امروز با هم دانشگاهیم صحبت میکردم که هم مدرسه ایم بود(اون یه سال پشت مونده بود) 

از مدیر مدرسه صحبت میکردیم منم گفتم از بچه ها قبلا شنیده بودم که دختر مدیر مدرسه با یه استاد فیزیک نامزد کرده و بعد جدا شدن(از چندتا از بچه ها شنیده بودم)

اونم برگشت گفت نه اون استاده زن و بچه داشته و اینا 

منم گفتم از بقیه شنیدم و اونا رو تابحال از نزدیک هم ندیدم 

الان حس گناه کردم حرف بدی زدم بنظرتون

چقدر حساسی نه بابا اشتباهه چی 

خو توام شنیده بودی دیگه 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

سلام عزیزم خوبی تاپیک های قبلت رو خوندم سوال برام پیش اومد  میتونم تراز کل سال پیشت رو بدونم 

و اینکه تعهدی دانشگاه گیلان مثلا از شهر های دیگه هم میگیره یا فقط بومی؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی تاپیک های قبلت رو خوندم سوال برام پیش اومد میتونم تراز کل سال پیشت رو بدونم و اینکه ...

سلام عزیزم 

نزدیک نه هزار بود 

نه از جاهای دیگه نمیشه تعهدی فقط استان خودت

سلام عزیزم نزدیک نه هزار بود نه از جاهای دیگه نمیشه تعهدی فقط استان خودت

مرسی عزیزم پس ۹۰۰۰ اینا اوکیه

ای کاش منم میتونستم شهر شما قبول شم 

راضی هستی ؟ 

هم کلاسی ها متوجه میشن ؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
مرسی عزیزم پس ۹۰۰۰ اینا اوکیهای کاش منم میتونستم شهر شما قبول شم راضی هستی ؟ هم کلاسی ها متوجه میشن ...

خواهش میکنم اره خوبه راضیم 

توی لیست اسامی بچه ها، تعهدی و غیر تعهدی رو مشخص کردن جلوی هر اسم.  همه بچه ها شاید ندونن ولی یه چندتا از قبیل نماینده های کلاس و اینا می‌دونن حتما 

اوایل خیلی حساس بودم سر اینکه کسی بفهمه ولی دیگه الان واسم مهم نیست

خواهش میکنم اره خوبه راضیم توی لیست اسامی بچه ها، تعهدی و غیر تعهدی رو مشخص کردن جلوی هر اسم. همه ب ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

ای کاش مشخص نمیکردن نامردا😅